Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: vbet_guestcache túl nagy egy üres parancsot a cpanel

Senior tag

Default vbet_guestcache túl nagy egy üres parancsot a cpanel

vbet_guestcache túl nagy egy üres parancsot a cpanel

Beletelt 4 óra egy quad manipulált szervert üres (kézzel) a tartalom, ez eltúlzott, és úgy érzem, hogy valamilyen tömörítést kell ide, és a vBET táblázatok cache, és egy másik dolog, hogy a hozzá süllyesztett gombot, hogy ez A admincp?

tekintetében

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

ok, de ne érteni exacly,

Azt írja, hogy ön dont volna opciók admincp (kérdés), illetve azt, hogy egy új funkció? (Flush gomb)
    Ha igen vagyok mozog a téma, hogy kérjen új funkciót

Senior tag

Ehelyett kiürítése a táblák kézzel az én dmin lehet hozzá egy lehetőséget, hogy öblítse a admincp?
    Üdvözlettel

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Mi már kérelmet csökkentésére mérete vendég ügy is hozzá lehetőséget, hogy egyértelmű adatbázis cache-tól Admin CP - valamennyi elfogadott

Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a pillanatban, hogy csökkentsék vendég cache egyszerűen hozzá több oldalt figyelmen kívül hagyni. És, hogy csökkentsék adatbázis cache csak változás cache time to live kisebb. De standján esetben lesz negatív hatással a teljesítményre, mert több gyakran wil kell venni a Google-tól, amit vesz sokkal több időt.

Is - már megírta ugyanezt a fonalat, ahol ez már javasolta (pontosan itt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

KÉRJÜK STOP SPAM! Ez az üzenet el lesz távolítva hamarosan - ez is elég, ha fel adatait, ha

Senior tag

Nem kell durva, mert nem élnek a 1940-es években tudja, és nem vagyok kéretlen levelek, ha valaki válaszol gyorsabban nem lenne szükséges megismételni újra és újra, továbbá beszélünk 2 különböző dolog.

Egy másik téma, azt mondtad, hogy azt, hogy egy adatbázis Flusher soha nem beszélt a ftp vbet_guestcache fájl deleter a admincp?!?

Hogy az én másik probléma a lefordított címek -> F.. ., Még mindig várja a választ.

Üdvözlettel

Bocs, ha vette a megjegyzést a durvaság. Nem volt célom. Kérjük, én elnézést ezért. Csak azt akartam, hogy ha látható, hogy nem írni ugyanazt a kérdést több helyen, mert én már kérdeztem erről, mielőtt és elmagyarázta, hogy csak akkor van káosz a fórumon, és a mi csapatunk, és ezért van, hogy tisztítsa meg ilyen dolgok. Egy szál per egy kérdés is elég. Egyébként mi problémák kezelésére, és a rendel el munkatársaink. Ezért tette merész és felső esetekben - Már kérdeztem, hogy nem írásban azonos info többször (amit ezen a fórumon minősül spam, és legalább még sokan mások, amelyek tudom is), és küzdött, hogy hiányzik előtt . Csak nem szeretném, ha hiányzik most.

Még most is vagyok awaking, hogy erősítse meg, hogy néhány másik 2 szál által ha tényleg körülbelül egy problémát, vagy nem (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... És ez lóg, mint, hogy mivel a héten (itt írunk, hogy Ön wayting a mi választ - nézd ott van wayting a tiéd, mivel 2 hét .) Írás többször is körülbelül egy probléma, akkor egyszerűen csak teszi a már értékelni sem gyorsabb. Tehát csak kérlek ne csinálja, és ha van olyan kérdés -, hogy menet róla - csak 1 - fogjuk kezelni. Ezért van állapotok a ki menet -, hogy biztosan nem valami mindig szükség van a figyelmet, vagy sem.

Ismét bocs, ha volt a megjegyzés nem túl jól És tényleg köszönöm a véleményét erről - fogok, hogy nagyobb figyelmet, hogy ezekre a kérdésekre még óvatosan. Remélem, tudunk építeni a jövőnket kapcsolatok megértése és jó érzés

Mintegy kérdéseket, amelyek még - alatt linkre kérjük, erősítse meg, hogy ugyanabban a kérdésben, mint más a téma. És a 2. one küldje szükséges adatokat, amit csak kérdezni tegnap. Voltam nyaralni a tengeren, így nem voltam képes megoldani olyan problémákat, és Kamil dolgozott számos kérdésekről is. Most, amikor itt vagyok, hogy meg kell tenni a gyors

És igaza van -, hogy nem írt Admin CP cache törlése előtt. Már kérdezte más téma valaki más, úgyhogy az itt megadott státusát már javasolt.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •