Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 16 A 16

Téma: Hogyan működik vBET a litespeed?

Tiltott

Default Kipróbált googletest

Próbáltam googletest is, és kaptam néhány hiba. Saját gép azt mondta, hogy kapcsolat google rendben van. Igazából nekem van google sitemap, ami jól működik.
    Ahogy futok a googletest, néha kaptam hálózati hiba képernyőn, és néha ez:
    Kezdő fordítási
    Vizsgálati eredmény:
    Teszt hiba: nem tudott csatlakozni a fogadó
    Connection (ms): 3003,3449707031

Senior tag

Quote Eredetileg írta: symbianist View Post
    Próbáltam googletest is, és kaptam néhány hiba. Saját gép azt mondta, hogy kapcsolat google rendben van. Igazából nekem van google sitemap, ami jól működik.
    Ugyanez volt a probléma néhány nappal ezelőtt. Azt javaslom, forduljon hosting cég, és felkéri őket, hogy ellenőrizze a jogosultsági és a tűzfal beállításait. Adj nekik a linket az Ön googletest.

Tiltott

Default Kérem, segítsen admin

Kérem, segítsen admin ebben a kérdésben.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia Elnézést a késésért - Csak jött vissza vakáció, és én vagyok itt, hogy szolg Önnek a támogatói

Kérjük, olvassa el ide litespeed beszélgetés választ, hogyan kell használni: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Nem vizsgálták még, csak a felhasználói választ, de nyugodtan teszteld a szabad változat. Abban az esetben, kérdések - írja még a pontos probléma leírása és fogunk dolgozni ezen a

Hogyan működik vBET a litespeed? Úgy vettem észre, vBET nem működik a litespeed. Ez mutatja
    Érvénytelen Fórum megadva. Ha majd egy érvényes link, kérjük, értesítse a rendszergazda
    Kérjük, segítségért.
    Csak használata szükséges. Htaccess szabályok

Ez a probléma között, a szerver és a Google. Azt írta Google teszt pontosan meghatározni az ilyen helyzetekben. Ennek semmi köze vBET - a szerver csak azt bajok Google kapcsolatok - figyelembe kell venni, hogy a tárhely szolgáltató.

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •