OK, én a közelmúltban egyre Privát üzeneteket, ahol a lefordított szöveg üres. Hiányzik. Látom a kis zászlókat és mindent, és én is Kattints ide az eredeti szöveg. De a lefordított szöveg csak elment.
Minden más működik.
Köszönöm a segítséget!
OK, én a közelmúltban egyre Privát üzeneteket, ahol a lefordított szöveg üres. Hiányzik. Látom a kis zászlókat és mindent, és én is Kattints ide az eredeti szöveg. De a lefordított szöveg csak elment.
Minden más működik.
Köszönöm a segítséget!
azt mondta, "nem".Code:Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
Használnak olyan BETA például a "Use Full File Cache A vendég" vagy a "Figyelmen kívül hagyott szó"? Próbáld ki ezt, majd ellenőrizze PM újra.
Én nem használja a teljes gyorsítótár a vendégek, mert mindig eltörik a fórum. Tehát nem olyan. És a figyelmen kívül hagyott szavak is. Ne használd.
EDIT: Most ment vissza azokra a PM, hogy üres volt tegnap, és most minden működik újra. lol **********. Nem tudom miért, de hé, úgy tűnik, minden rendben van újra. Fogom frissíteni itt, ha kapok egy új PM-lefordított szöveget be Köszi!
Utoljára szerkesztette Taurus; 13-07-10 -on 14:25.
hehe, ez őrület.
ha nem valami speciális ezzel a kérdéssel, lehet leírni ide?
Ok így élvezni![]()
Nos, itt vagyunk megint! Mától még hozzászólás történt most üres. Nem lefordított szöveget! Én Kattints ide az eredeti nyelven, hanem a lefordított szöveg hiányzik!