Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: vBET személyzet hiányában 2 munkanapon belül

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Default vBET személyzet hiányában 2 munkanapon belül

Szia

Miután a Ming az érdeke az ügyfelek szeretném oficially be, hogy vBET suport csapat hiányzik a július 08-11. Ez 2 munkanap + 2 hétvégén. Kérjük, ne tervet a frissítéseket ebben az időben - már nem lesz képes segíteni, ha néhány kérdést.

Szeretnék elnézést ilyen helyzetben, ami történik, először vBET történelem. Tudom, hogy ez nem fog bekövetkezni, de Kamil már tervezett, valamint a fizetett nyaralás, mielőtt ő tarts velünk, s azt terveztem, én vakáció szem előtt tartva, hogy én lesz pótolható. A rövid szavak: én scrued vagyok, igazán sajnálom. Mint elnézést adunk további 1 hónap ingyenes frissítések minden ügyfelünknek.

Ma zárul a sok kérdés, mint én lesz, mielőtt elhagyják. A többit majd kezelni Kamil - ő lesz a fórumon, mivel hétfőn. Ott leszek a tenger így nem lesz lehetőség egyáltalán, hogy kezeljen minden problémát - kérjük, ne PM nekem. Írja meg a fórumban, így Kamil képes lesz segíteni.

Minden ügyfeleink: Még egyszer nagyon sajnálom, és remélem, hogy 1 hónap a bónusz ingyenes frissítést majd úgy érzi, hogy törődnek veled.
    Az összes barátom: Kívánj nekem nagy idő!

Egészségére
    Michal

PS.
    Adok additinal 1 hónapos frissítések után visszatér. Én vissza a tengerbe július 19.. Nyugodtan eszembe, ha nem jelenik meg újabb hónap 20..
    Utoljára szerkesztette vBET; 07-07-10 -on 11:30.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Hi,

A fórum újra működik.
    Egyedül vagyok most, de igyekszem segíteni mindenkinek!

Tag

Jó utat

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Szia

Csak azt akarom, hogy tudd, hogy én vagyok megint Hallottam, hogy volt valami szerver probléma volt, de megoldani Kamil. Fogok válaszolni a PM és a hozzászólás igénylő a támogatást, csak a kezelés után néhány üzleti dolog vár rám után vakáció - így elég hamar.

Az utazás csodálatos volt és még mindig - jó újra itt lenni
    Utoljára szerkesztette vBET; 22-07-10 -on 07:41.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •