Szia
Miután a Ming az érdeke az ügyfelek szeretném oficially be, hogy vBET suport csapat hiányzik a július 08-11. Ez 2 munkanap + 2 hétvégén. Kérjük, ne tervet a frissítéseket ebben az időben - már nem lesz képes segíteni, ha néhány kérdést.
Szeretnék elnézést ilyen helyzetben, ami történik, először vBET történelem. Tudom, hogy ez nem fog bekövetkezni, de Kamil már tervezett, valamint a fizetett nyaralás, mielőtt ő tarts velünk, s azt terveztem, én vakáció szem előtt tartva, hogy én lesz pótolható. A rövid szavak: én scrued vagyok, igazán sajnálom. Mint elnézést adunk további 1 hónap ingyenes frissítések minden ügyfelünknek.
Ma zárul a sok kérdés, mint én lesz, mielőtt elhagyják. A többit majd kezelni Kamil - ő lesz a fórumon, mivel hétfőn. Ott leszek a tenger így nem lesz lehetőség egyáltalán, hogy kezeljen minden problémát - kérjük, ne PM nekem. Írja meg a fórumban, így Kamil képes lesz segíteni.
Minden ügyfeleink: Még egyszer nagyon sajnálom, és remélem, hogy 1 hónap a bónusz ingyenes frissítést majd úgy érzi, hogy törődnek veled.
Az összes barátom: Kívánj nekem nagy idő!
Egészségére
Michal
PS.
Adok additinal 1 hónapos frissítések után visszatér. Én vissza a tengerbe július 19.. Nyugodtan eszembe, ha nem jelenik meg újabb hónap 20..

Válasz idézettel