Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 22

Téma: Probléma néhány szót accens

Tag

Hi,
    Azt mondta:
    vBET támogatja az összes kódolás, de a legjobb, ha a forum UTF-8 kódolást, mert minden fordítás vBET újra kell kódolni az egész oldalt, és nem más, további trükköket (is különleges karakter kerül sokkal több helyen DB okoznak ezek változik & # kód; jelöléssel). Ha már fut a fórum, nincs egyszerű módja, hogy váltani kódolás (még létezik), de ha létre újat, akkor kérjük, fontolja futtatni azt utf-8 kódolást, amelynek célja a többnyelvű támogatás.

Úgy gondolom, hogy a konvertáló fórum UTF-8 meg fogja oldani a problémát. Ismersz módja, hogy? Azt olvastam, hogy valaki, aki tette megoldotta a problémát.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Találtam ezt a cikket: Átalakítása vBulletin az UTF-8

Hello pepito69, mi a téma?

Tag

Úgy gondolom, hogy az az utolsó dolog, hogy megpróbálja a konvertáló a fórum UTF-8 okozhat sok szót nem lehet lefordítani miatt hibák accens és speciális szimbólumok, mint például: N
    Michal egyszer azt mondta, hogy:
    Változás kódolás teljes BB fórum - hogyan? - VBulletin.org Fórum

Nem tudom ezt a tesztet most okoz nekem van a biztonsági mentés és kipróbálni a speciális körülmények között és nem volt ideje elég talán augusztusban.

ok, értem. Ön választ, ha ez

Senior tag

győződjön meg róla, hát a forum, mert ha a nagy amit esetleg felmerülő egyedi bbcode hibák "Az idő nagy részében" lehet rögzíteni a tools.php

EDIT
    Lehet, hogy problémái vannak az e-mail értesítéseket és más apró dolog, hogy kell rögzíteni.
    Utoljára szerkesztette mario06; 19-07-10 -on 11:36.

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Quote Eredetileg írta: pepito69 View Post
    Úgy gondolom, hogy a konvertáló fórum UTF-8 meg fogja oldani a problémát. Ismersz módja, hogy? Azt olvastam, hogy valaki, aki tette megoldotta a problémát.

Tag

Köszönöm Michal, örülök, hogy itt újra.

Mielőtt bármit konvertáló megpróbálom különböző dolog, de tudja, nekem van egy új probléma a sablont, a fő fórum oldalakon rossz meghatározott és én nem semmi újat.
    Köszönöm Mario06 az Ön tanácsait.

Senior tag

vBET teljes mértékben támogatja az összes karakterkészletet, de az UTF8 charset van kevesebb lekérdezések

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Még nem kevesebb lekérdezéseket. Lekérdezések száma megegyezik, de a boszorkány utf-8 CPU alacsonyabb, mert nem kell újrakódolnia eredményeket, így azt is eredményezi, gyorsabb.

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •