Kérjük, hogy figyeljék a szerver CPU és memória használat terén, és meghatározza, hogy mely erőforrás szükséges.
Kérjük, ne feledje letiltásával kapcsolatban néhány nyelv, ha a szerver nem tud, hogy az összes (start kevés, és még több időről időre, ha a kiszolgáló tartja).
Is - látom az adatbázisban, hogy soha nem letöltött bármilyen vBET alatt a licenc. Honnan tudod, hogy a szerver nem elég vBET? ...
Nagyon sajnálom - ez az én hibám. Megnéztem az adatbázisban, ahol azt látjuk, mely fájlokat töltötte le az ügyfelek. Most megnéztem a rendelését, és látom, hogy vásárolt telepítési szolgáltatás - ezért én nem láttam minden letöltött fájl.
Még egyszer - nagyon sajnálom. Én ellenőrzi, hogy mi van a fórum URL-jét, és melyik verzióját vBET futsz.
Kérem, küldje el a fórum URL-jét, és melyik vBET verzió fut.
Utoljára szerkesztette vBET; 22-04-10 -on 20:35.
Mi segítünk Önnek élvezet. Ehhez szükségünk van több infó. Kérjük, válaszként az utolsó kérdésre. Is, amely változata vBET használ?
Úgy látom, hogy a fordítások elég gyors. Még mindig ...
Most lehet véglegesen mondani hogy van vesztes sok előadás, mert dupla átirányítások, amely már megszűnt, a legújabb vBET. Legújabb vBET verzióra frissíti, és tegye újra vBSEO-integráció (itt van-e új integrációs lépéseket részleteit: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Ha nem érzi jól magát a frissítéseket és integrációk, tehetünk az Ön számára - csak meg kell vásárolni a yo frissítési szolgáltatás.
Még egy dolog - Látom, hogy komoly probléma lefordított URL-eket. A szerver nem működik kapcsolatokat, amelyek különleges betűket.
Azaz: ez a lengyel dolgozik, mert nincs külön betű:
Nowa definicja magnetyzm
És ez speciális betűk (az), és nem működik:
Szkoły - Tags Fórum przez Zoints
Ez nagyon fontos - most nyelvek, mint az arab vagy japán (és mások) nem dolgozik egyáltalán a szerveren, mert csak speciális karakterek azok.
Utoljára szerkesztette vBET; 23-04-10 -on 03:11.
Nem gyűjtünk adataihoz férhetnek hozzá a felhasználók biztonsági okokból. Azokat is meg lehet változtatni bármikor. Ezért kérünk minden alkalommal a tényleges adatokhoz férhetnek hozzá.
Sürgős: Kérjük, olvassa el maileket információkat.