kapok egy üres lapot, amikor megtekinteni a fordítás RSS, minden ötletet, hogy miért?
köszönöm.
kapok egy üres lapot, amikor megtekinteni a fordítás RSS, minden ötletet, hogy miért?
köszönöm.
Melyik RSS te tesztelés - küldje a teljes URL-t. Nem ez történik az eredeti RSS is, vagy csak a fordítás egy?
Csak fordítás RSS, normál RSS rendben van, akkor a fórum URL-t, ki lehet próbálni ott.
OK - Látom a fórumon. Sajnos nem vagyunk képesek reprodukálni azt fórumunkban.
Ez lenne a legjobb, ha elérjük a fórum és ellenőrizze, hogy - lehet még teszt példány / másolás - akkor csak azt kell viselkedni hasonló módon. Nélkül reprodukálja a problémát nem tudjuk dolgozni rajta. Legyen szíves PM nekem hozzáférési adatait a Admin CP és FTP? Mint írtam, hogy lehet valami teszt például - Én csak meg kell viselkedését nem a tartalmat. Vagy legalábbis van valami hiba naplóit a RSS? ...
Mint láthatod itt ezen a fórumon RSS dolgozik jól. A teszt fórumokon is. Ebben a pillanatban te vagy az egyetlen, aki a problémát, és a forum az egyetlen hely, ahol ellenőrizni tudja.
Én vagyok az egyetlen admin én fórumon, kérlek add nekem utasítást hibaelhárítás.
Attól tartok, hogy túl bonyolult és megkívánja - meg kell találnunk okozta a problémát. Azt tudja, hogy lehetővé teszi a gyors javítás utasítást, ha tudnám, mi történik ott, és képes reprodukálni, hogy az én oldalamon. Anélkül, hogy tudnánk hol van a hiba egyszerűen fogalma sincs arról, hogyan, mit és ne javítsd meg (ez lehet konfliktus által okozott valami más mod, rossz konfigurációs ...). Lehetősége nélkül ezt ismételnie nem tudjuk, nem mi változik javítja a problémát. És te vagy az egyetlen, aki még a kérdést. Ezért az lenne a legjobb, ha van - még a teszt fórum. Mint már írtam Nekem nem kell a forum tartalmát Csak szüksége van rá viselkedését. Megértem, hogy nem akarja megosztani a hozzáférést a valós fórum. Van tesztet olyan esetben, amikor ugyanez történik?
Ebben a pillanatban a legegyszerűbb utasításokat, kérjük megnyitni a fájlt / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php és meghatározza, hogy hol kódot megáll értékelésére azáltal, hogy echo "TEST 1"; (És változó számú minden echo) közötti kód sorokat. Ha tudod, mi a bináris keresés, akkor használja ezt algoritmust. Értékelés kezdődik funkció vbet_translateExternal.
Ha úgy gondolja, hogy meg tudja-e meghatározni, hol a probléma, akkor meg tudjuk csinálni így, de ez sokkal több időre - különösen az Ön oldalán, ami nem szükséges, mert akkor a támogatást. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem akarjuk, hogy teljes mértékben támogatja, így próbáljuk csinálni az utat.
Az első egy másik kérdés Számítógép Juice - Site Spy
Úgy tűnik, a szkript nem kap a css file megfelelő, és keresi a rossz helyen a képek ...
- Megpróbálom, amit mondtál, az más kérdés.
Nem - Soha nem írtam ilyet. Fogalmam sincs, miért is gondolj, hogy ...
Azok, ahol tippeket az Ön számára, mert azok, ahol legkönnyebben leírni. 1. - hiányzik az a pont, bináris keresés. 2. - mi módon lehet ezt anélkül, hogy output változó, és tudjuk, hogy ezt gyorsan, mert tudjuk, hogy a kódot, és rengeteg tapasztalattal találnak hibákat, vagy ütközik más plugins.
Egyébként - a kérdésére nem ad semmilyen lépéssel közelebb a megoldáshoz. Kínálunk Önnek teljes mértékben támogatja. Azt el tudja fogadni, amit fizetett, vagy elutasíthatja azt. Mi lesz megtiszteltetés Önt döntést, és próbálja segíteni akkor is, ha megtagadják a támogatást. Mégis kérem összpontosítson kérdés - szeretne próbálja csinálni magadnak, akkor kérjük, parlagon a tippeket. Azt akarják, hogy biztonságos az idejét, kérjük ossza meg velünk be Felhívjuk figyelmét, hogy minden szándék van, hogy segítsen.
Jobb, és pont én vagyok így, hogy én is kövesse az utasításokat, ezért, kérjük, adja meg utasításokat.
Nem akarom, hogy az Ön hozzáférés nincs online hírnevét, az egyetlen ember i hozzáférést biztosít a fórumok engem, vBulletin, és vbseo, mert lehet bízni bennük.
Ön új számomra, így én inkább, hogy utasításokat, nem teljes mértékben támogatja.
Köszönöm.