Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 22

Téma: Tilos engedélyt megsértése - Credit linket!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Snake2 View Post
    Nagyra értékelem a választ, de még mindig ne értem, nekem van állandó a kapcsolat kérdése, nincs mit vizsgálni, Én nem szegik a licencszerződést, mivel fennáll a kapcsolat.

Nincs megsértése. Ez bizare, akkor nem is hadd vásároljon branding szabad, ez őrület. Miért olyan üzletember, megáll az ügyfeleket a kiadások több pénzt. Furcsa.
    Kérjük, bíznak bennünk, hogy mi is úgy érzi, nagyon kellemetlen a tényleges helyzetet. És mint tudjuk nagyon jól veszi blokkolva volt, hogy ne blokkolja a lehetőséget a további vásárlás, hanem, hogy képes legyen kommunikálni újra, mert üzeneteket figyelmen kívül hagyták.

Korábbi válasz nem volt meggyőzni, bármiről, hanem mutassa meg a képet a helyzetet abban a reményben, hogy meg fogod érteni, tetteink - nem hagyja jóvá azt.

Megértjük, és ellenőrizni, hogy fel hitelt linket (ami nyilvánvalóan nem tett vBET motor). Még mindig nem oldja meg a problémát nem engedély megsértették (és van alapos ok hiszem), mely esetben már bizonyos jogokat adott el jogi megállapodás. Jogok, amit nem kell kérni. Megsértése, amit nem kell vizsgálni. De mint már tudd, soha nem fogjuk eldönteni, hogy hagyjuk, hogy veszély fenyegeti. Ezért kérjük, adja meg a hivatalos nyilatkozat arról, hogy fizetést vBET engedélyt, aztán majd folytatjuk a vitát.

Quote Eredetileg írta: Snake2 View Post
    Mit gondolsz Michael?

Nincs fizetési probléma, örülünk, ha egyszerűen feloldja a számla zárolását, így tudjuk frissíteni az új verzió kiadása ma, majd ha jó kap új engedélyek más fórumokon.

Örülünk, nem kell fizetni kérdés csak azt veszi működni fog.

Köszönöm!
    Talán egyszerűen félreértett - ilyen helyzetben sajnálom a hibát. Azt hittem, hogy a szándék az volt, hogy vissza fizetés. Nekem van 2 éjszaka az időmet, és kérdés, hogy nem könnyű one

Szóval, csak hogy világos - hátrafelé mozog fizetési vizsgált vagy nem?

Junior Member

Hivatalos nyilatkozat a fizetést? I dont megérteni, mire gondolsz. Én már kifizetett. Én megállapítás ez tényleg felkavaró. Nem sok pénz, és most ne engem ezzel a szoftverrel, és tettem semmi rosszat. Láthatjuk linket adtam hozzá, hogy fix kérdés. És én fizette meg hónappal ezelőtt.

Junior Member

Miért fordított kifizetéseket, ha már dolgozik engedéllyel ... nincs ok, azt akarom, frissítéseket, így nem fordulnak kifizetést, ha boldog vagyok, és engedélyt nem tiltott.

Szintén nem kaptam az üzeneteket, mint én nem tudok belépni egy pár hétig, és ezt a fórumot doesnt üzeneteket küldeni az én e-mail postafiókját valamilyen oknál fogva.
    Utoljára szerkesztette Snake2; 08-04-10 -on 01:35.

Junior Member

Azt hiszem, az ok a normál kapcsolat nem működik ez már egy módosított sablont, ami szerzői jogokat minden egy sorban, és a szép mezőbe, hogy talán okoz problémát.

Például;

a sablon;

copyright 1 - copyright 2 - 3 copyright

normall vb sablon;

copyright 1
    copyright 2
    copyright 3

Bárhogy is szép linket nagy horgony szöveg. így minden jó vBET.

Felhívjuk figyelmét, hogy senki sem megáll használ vBET ebben a pillanatban. Használ most, és használta minden alkalommal, amikor probléma létezett, és nem válaszol.

Amit írt összes idő teljes szándéka a fórumon a fiók letiltása (nem blokkolja a vBET használat - csendes használ ez most) volt, hogy megmagyarázza a helyzetet. És ez történik, csak azért, mert Ön betömött válaszoló, az utolsó választ szinten"eltéved"(Ha nem írta szó szerint -, hogy csak a benyomásunk).

Igen tudjuk, hogy fizetett terméket. Megkérdeztük az Ön veszély, hogy eltávolítja fizetés. Mert mi szerint a licencszerződés, hogy nincs igaza van, amikor engedélyt visszavonják a megsértése. Tehát ha az ilyen megfordulása lenne történhetne lenne csalás történt a fizetési rendszert, és lenne szükség sok kellemetlen következményei az Ön számára.
    Ezért kértük róla -, csak hogy biztos vagy hajlandó tenni a csalás, vagy sem.

Megértem, hogy nincs ilyen szándék És még ha meg van írva, mielőtt azt nyilatkozatát nem emlékszik licencszerződést.

OK, így - ebben az esetben kérjük, csak tartani a figyelmet a licencszerződést, és kérem, értesítsen bennünket, ha úgy találja, hogy valami nem stimmel a vBET oldalon. Ha sokáig ebben a szakmában (azt hiszem, hogy nem), akkor tudod, hogy mi licenc nagyon könnyű szerint licensz lehetőségeket bizonyos termékek, így semmit sem szokatlan. Azt, hogy milyen szoftverek piacán néz hangya is készült így a törvény és a szoftverkalózkodás elleni. Azonosítóját ekkor a feloldottad a tiltást holnap (bocs, de be kell fejeznem néhány dolgot most, és ez csaknem 3 éjszaka az én időm.) Kérjük eszembe, ha elfelejtettem (ne küldjön emlékeztető most - Feltételezem, hogy a mi e-mail fiók van sok mailt neked a kérdést, így én csak eltávolítani).

Még egyszer nagyon sajnálom az összes bajok, és remélem, hogy még ha nem hagyja jóvá az utat, akkor miért tettük ezeket a lépéseket, és talán még le mélyen értékelik, hogy csak még átmeneti tilalom nem veszi engedélyt visszavonja az összes más lehetséges lépéseket. ..
    Ez csak azért, hogy készült magam jobban érzi magát

KIADOTT:
    Én csak meg az előző post - köszönjük a megjegyzést. Kérjük, hogy a többit a PM szinten vagy a hibakeresés fejezetet, ha új vBET verzió lesz probléma.
    Utoljára szerkesztette vBET; 08-04-10 -on 01:59.

Junior Member

Köszönöm.

Kész - szórakozás Remélem, hogy az új változat megfelel a teljesítmény elvárásokat.

Senior tag

Hogyan állíthatom url fordítása ez a verzió, mint kértem, mielőtt itt> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Ez tényleg opció admincp.

Kérjük, nyissa meg az új téma ezen a funkció kérések - a válasz hasznos lehet még a többi felhasználó számára.

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •