Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 22

Téma: Tilos engedélyt megsértése - Credit linket!

Junior Member

Default Tilos engedélyt megsértése - Credit linket!

Mi a probléma, ahogy Önök is tudják Mondtam már a MOD lassú és okoz nekem szerver problémákat, így vagyok a másik MOD a vBulletin amíg ki új verzió, ezért nincs hitel linket!

Kérjük, állítsa vissza a fiókomat e-mail nekem e-mailt, hogy oldja meg a gondot asap. Én egy fizető ügyfél, és nem értékelik, hogy betiltották rosszul.

Kígyó nevem.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Hello.

Kérjük, vegye meg elnézést minden kellemetlenséget. Azt akarta, hogy Önnel a kapcsolatot számos formában, de a üzeneteket figyelmen kívül hagyták. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kérdés kezdett hónappal ezelőtt, és most számla zárolva csak azért, mert lefagyott, amikor volt gyanús a licenc megsértése. A fiók kapnak vissza, amikor helyzet világos. Ha nem sérti a licenc akkor nem kell aggódni - már csak megerősíti ezt.

Mint már írtam Önnek, mielőtt ellenőrizte a magyarázatot kikapcsolta vBET, és felfedeztük, hogy vBET még mindig használják. Ellen azt állítják, hogy használja más mod még mindig azt hiszi, hogy vBET mellyel a fórumon. És azt gondolom, hogy mivel a kimenet által generált kód vBET van jelölve, és látjuk a jelet a kimeneti HTML (amit készített biztonsági másolatot, ha a jövőbeli vizsgálat). Mivel a kijelentés ellen, hogy mit látunk a fórum még mindig joga van feltételezni licensz megsértése. Hogy ellenőrizze, hogy van, hogy mi is történik valójában hangyát, ezért szeretnénk kérdezni hozzáférési adatait a Admin CP. Hozhat létre ideiglenes fiókot, hogy vagy a jelszó megváltoztatása bizonyos hőmérséklet, ha tisztában vannak a biztonsági kérdésekről. Talán szükségünk lesz még az FTP-hozzáférés, de most Admin CP is elég.

Még egyszer nagyon sajnálom a felfüggesztett fiók és köszönöm, hogy elkezdett együtt ebben a kérdésben. Azt is szeretnénk megoldani problémát mihamarabb, főleg, hogy már eleve sok időt. Kérjük, küldje kérdezte adatok, így képesek leszünk megerősíteni a verziót, mert ahogy már ismeri a HTML-kimenet mond valami mást.

Junior Member

Nem, rosszul értette, abban az időben nem voltunk használja a mod, voltunk tesztelése, most vagyunk, de valamilyen oknál fogva a hitel kapcsolat nem működik, nem tudjuk redownload ahogy tiltott minket, nem tudunk vásárolni márka szabad, mint te betiltották minket. Szóval hogyan lehet kijavítani.

Mint igen, akkor nem küld e-maileket, de még ezt a fórumot beállítás, így az e-mail doesnt küldeni, ha megkapjuk PM, vagy válasz üzenet, annak ellenére, hogy számunkra lehetővé téve annak a vezérlőpulton. Tehát nem értesítették a válasz, hacsak nem bejelentkezve

Vagy visszaállítja így lehet vásárolni branding ingyenes vagy töltse le a termék újra, vagy a kínálat nekem a kódot, így én is hozzá a link kézzel.

Köszönöm.

Junior Member

A link vissza, nem kell, hogy ez ne egy dráma. Hiba volt, a háta, tudunk kijönni most.

Megértjük a magyarázatot. Még mindig nem volt igazán komoly gyanú a licenc megsértése amely, mint minden felhasznált szoftverek túl engedélyt jóváhagyásra, az is bűncselekmény a szoftverkalózkodás. Nem mondanám, hogy követték, csak hogy fennáll a gyanú, a korábbi kimutatások eltérő, hogy mi láttuk a fórumon, és van, hogy ellenőrizze, milyen valójában történik.
    Képesek vagyunk, hogy megtudja, mi az oka a nem látható hitelt linket a fórumon. Ezért kérjük az Ön Admin CP hozzáférést, így tudjuk meghatározni azt megsértése vagy sem. Remélem, hogy meg tudjuk oldani, hogy közted és vBET csapat. Ha tisztában vannak a biztonsági kérdésekkel kérjük, hozzon létre ideiglenes jelszót vagy ideiglenes fiókot.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben Önt is saját fóruma kapcsolatfelvételi űrlapot. Igazán használható bármilyen módon az érintkezés, ami találtunk előtt blokkolja fiókját. Akár azt kell meghatározni, hogy a kérdés nem sérti engedélyt, akkor kap fiókja vissza további időt ingyenes frissítések - sokkal nagyobb abban az időben a blokkoló, hogy újra kártalanítja Önt aktuális kellemetlenségeket.

Továbbá azt gondoljuk, hogy nem egy nyilvános kibocsátás. Ezért kérjük, vegye fel velünk ebben a kérdésben e-mailben vagy PM csak. Természetesen akkor gondolom más módon - ebben az esetben kérjük, hogy megvitassák, hogy a nyilvánosság előtt. De írás több helyen egy időben, megnehezíti fenntartani, ezért kérjük, tartsa be az egyik módja a kommunikáció. Köszönöm
    Utoljára szerkesztette vBET; 07-04-10 -on 23:03.

Junior Member

Nincs mód adok idegen admin hozzáféréssel, egyáltalán. A kiszolgáló az enyém, és ez az én privát részleteket.

Ha szokás visszaállítja a fiókomat, mert a kapcsolat már létezik, akkor én majd igényelni a források vissza a bankkártya.

Ez nem a te dolgod, hogy miért a link nem jelenik meg más, mint a fix.

Minden, amit tudnod kell a link működik már, vége. Volt egy simliar probléma vbseo a múltban, és egyszerűen kérték, hogy kell rögzíteni, nem kell kémkedni nekem.

Hadd tudja, hogyan szeretné kezelni ezt, boldog vagyok, hogy visszatérítést, ha szokás visszaállítja fiókomban.

Tetszik a termék, és azt szeretnék vásárolni én 5 más fórumokon, ha kapok a munka 100%-ban, így elveszíti jó ügyfél csak azért, mert a kereslet érni a szervert, ami nem fair Michael.
    Utoljára szerkesztette Snake2; 07-04-10 -on 23:22.

Quote Eredetileg írta: Snake2 View Post
    Nincs mód adok idegen admin hozzáféréssel, egyáltalán. A kiszolgáló az enyém, és ez az én privát részleteket.

Ha szokás visszaállítja a fiókomat, mert a kapcsolat már létezik, akkor én majd igényelni a források vissza a bankkártya.

Ez nem a te dolgod, hogy miért a link nem jelenik meg más, mint a fix.

Minden, amit tudnod kell a link működik már, vége. Volt egy simliar probléma vbseo a múltban, és egyszerűen kérték, hogy kell rögzíteni, nem kell kémkedni nekem.

Hadd tudja, hogyan szeretné kezelni ezt, boldog vagyok, hogy visszatérítést, ha szokás visszaállítja fiókomban.

Tetszik a termék, és azt szeretnék vásárolni én 5 más fórumokon, ha kapok a munka 100%-ban, így elveszíti jó ügyfél csak azért, mert a kereslet érni a szervert, ami nem fair Michael.
    Felhívjuk figyelmét, hogy nem a kémkedés, hanem ellenőrzés nem jogi szerződés, amelyet között a két fél abban a megtiszteltetésben részesült, vagy sem. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben a licenc megsértése senki nem jogosult visszatérítésre - több, aki megsértette engedéllyel beleegyezett, hogy laza az engedélyét, és ezen felül fizetett ezért. Minden ügyfél egyetértett licencfeltételei tudja mit fizet.

Ez olyan, mint amikor valaki kölcsön az autót - tudja, hogy ő fizetett, hogy azt a néhány fogalmat. Ő nem állíthatja, hogy ő fizetett kölcsön, ezért úgy gondolja, hogy ő most, és azt tehet vele, amit akar. Ha ő nem adja vissza, ez lesz a bűn, még ha ő fizetett hitelfelvétel is. És mikor lesz vágva azt nem állíthatja, hogy senki se érdekelt, hogy miért úgy döntött, hogy az autót saját maga számára a kereslet és a cash return, mert szedi az autót vissza. Természetesen igen - tud igényt, amit akar és tud a kereslet, amit akar, de a standon a követelések és a igények nincs föld. És az a tény, hogy autót adtak vissza a rendőrség csak azért, mert ő vágott doesnt azt jelenti, hogy semmi sem történik. "OK megvan a kocsi most akkor mi van állítva, a? Lehetővé teszi, hogy felejtsd el mindent, és boldog, hogy látsz autót újra - akkor soha nem látni még egyszer - még szerencse, így érzem szerencsésnek."

Most látod azt találja, hogy az autónk hiányzik ... De kapcsolatba került a személy, aki a lovas úgy hívunk, és kérje: Aloha - hogyan az utazást? Úgy gondoljuk, hogy akkor már bajok vannak a motort nem hallani megfelelő telefonon, kérjük ossza meg velünk, mi történik. És megkapjuk a választ: "Azért, mert most én vagyok lovaglás különböző autó". Megnéztük a műholdas navigáció, és derítse ki (a Google térképen ), Hogy a lovaglás az autónk, így valami nincs rendben. De még mindig feltételezik, hogy talán nincs megfelelő üzemanyagot, vagy valami ilyesmi. Ezért hívjuk újra, de a test nem válaszolt. Se SMS, MMS küldünk, azt találjuk, hogy autó telepített fax és küld faxot, de egyik sem a mi üzenetek válaszolt. És a műholdas navigáció még azt mutatják, hogy az ügyfél valóban a lovas autónk. Tehát, hogy olyan messze van egyetlen dolog, amit tehet az volt, hogy távolról letiltani GPS-rendszer a saját autó és sen üzenet: "A tényleges használata autó nem biztonságos az Ön számára, és valószínűleg sérti érdekeinket. Megértjük, hogy van-e valamilyen problémák autó motorja, és még mindig attól tartanak, hogy a mi tulajdonunk törte meg. Tehát nem tudjuk, hogy Önnek könnyebb előrelépni ebben az esetben. Szeretnénk segíteni a probléma megoldásában a motor, de nem kapsz választ. Kérjük, mondja el, ahol meg szeretné állítani, és mi elküldjük van arra, mechanikus, amely megjelenik a maszk alatt, és ellenőrizze, mi a baj". Aztán várni, amíg ki kell használni a GPS újra és reagál üzeneteinket gondolkodás:" reméljük, hogy a rendőrség blokád nem lesz rá szükség. "
    Most fel autónkat a garázsba, zár, és azt mondta nekünk, hogy jobb halljuk a motor a kaputól, de nincs jogunk nézni a maszk alatt az autónk, mert a garázsban, és ez nem fair, hogy még azt is kérdezni hozzáférést biztosít a garázsba. Még, hogy egyszerűen változtassuk meg a biztonsági után. Még, hogy megállapodott, hogy mi van jobbra ellenőrizni nem az autónk megfelelően alkalmazzák (lásd licencszerződést). Csak meg kell érezni a szerencse, hogy hallunk többé-kevésbé megfelelő hang most, és nem érdeke, hogy mi történik a motor előtt, és nem érdeke, hogy miért a hang sem jön a motor. "Ne kém nekem - nem érdeklődését, mit csinálok az autó. És ha nem ad nekem GPS hozzáférést vissza fogom fújni mindent el és vett pénzt, amit kifizetett."

Felhívjuk figyelmét, hogy nem kérünk mindenkit, aki a lovaglás autóink való hozzáférés garázs. Azt ne mondd, hogy ez volt a szándéka, de úgy érezzük, provokált, hogy ezeket a tevékenységeket. És nem hiszem, hogy threating minket segíthet ebben a kérdésben. Ha még bármilyen hiba a pénz menne vissza hozzád (, amit nem minden jogot), akkor inkább érvényre juttatását, mint például: "Most kitört a mi biztonságos (vagy csalt a titkár), és ellopta a pénzt - nem akartuk, de most már menni a rendőrség ebben az esetben voltunk kirabolták". Kérjük, hogy a megállapodás szándékát, nyilatkozatok, akciók és lehetséges következményeit.

Van joga adott licencszerződés, hogy ellenőrizze nem engedélyt nem sérülnek. Természetesen tudjuk dönteni, hogy nem ezt, de ez soha nem fog megtörténni közjogi zsarolás. Van embercsoport amely egyfajta módon - nyilvánosságra hozza veszély, kérve annak eldöntése lesz, hogy könnyű út, és a kemény utat. Sok országban tanulni régen, hogy soha nem is hagyja, hogy megfélemlítsék, vagy fenyegetés soha nem ér véget.
    Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a stratégia kapsz ellenkező eredményt, hogy szükség van. Nyitottak vagyunk a vita akkor is, ha nem lett figyelembe véve előtt (ez az, ami itt történik.) Vagyunk zárva minden fenyegetés és megfelelően módosítsa a stratégia ilyen esetekben. Ha azt szeretnénk, még megvitatni ezt a kérdést - kérjük, tegye el minden fenyegetést. Mint fenyegetést tartjuk nyilatkozatot arról, hogy bármilyen intézkedést, amely nem legális szerint a licencszerződés, a lengyel jog, az Ön országában, vagy igénylő csalás / hamis állítások a fizetési rendszer.

Köszönjük, hogy úgy vásárol vBET is meg 5 másik fórumon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az engedélyek le nem kötött egymás között. Minden kezelik separatelly bármely vonatkozásában (telepítés, támogatás, megsértésének, frissítés ...). Most a primaty fiók blokkolva volt teljes, mert a saját csak egy engedély, könnyebb volt, hogy megragad az adatbázisban, és minden alkalommal tartjuk csak átmeneti megoldás kezdeni vita újra és megoldani a kérdést - mi az elsődleges célunk a idő.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy szinte minden szoftver, amely valaha használt és valaha is használni fogunk a / lesz valamilyen licencet. Egyes országokban törvény még nem teszi lehetővé, hogy kezelhető szoftver nélkül fel őt, ami azt jelenti, hogy a szoftver kell engedélyt (még ez is ingyenes), hogy használható legyen az adott országban.
    Utoljára szerkesztette vBET; 08-04-10 -on 00:57.

Junior Member

Nagyra értékelem a választ, de még mindig ne értem, nekem van állandó a kapcsolat kérdése, nincs mit vizsgálni, Én nem szegik a licencszerződést, mivel fennáll a kapcsolat.

Nincs megsértése. Ez bizare, akkor nem is hadd vásárolni engedélyek, ez őrület. Miért olyan üzletember, megáll az ügyfeleket a kiadások több pénzt. Furcsa.
    Utoljára szerkesztette Snake2; 08-04-10 -on 01:03.

Quote Eredetileg írta: Snake2 View Post
    A link vissza, nem kell, hogy ez ne egy dráma. Hiba volt, a háta, tudunk kijönni most.
    Sajnos mi nem láttam ezt az üzenetet, mielőtt (mi volt a válasz előzőt). Ebben a pillanatban pici kell tudni a hivatalos nyilatkozat arról, hogy fizetési tett lépéssel tovább.

Junior Member

Mit gondolsz Michael?

Nincs fizetési probléma, örülünk, ha egyszerűen feloldja a számla zárolását, így tudjuk frissíteni az új verzió kiadása ma, majd ha jó kap új engedélyek más fórumokon.

Örülünk, nem kell fizetni kérdés csak azt veszi működni fog.

Köszönöm!

Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •