Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Miután 2 lang = bbcode ...

Junior Member

Default Miután 2 lang = bbcode ...

Ha két külön lang bbcode és próbálja, hogy az eredeti szöveget a 2. egy, az első eredeti szöveg megjelenik nyitva helyett.

Példa:

Text automatically translated from: Vietnamese to: Hungarian
    Translated text
    A legjobb és legszebb dolog a világon nem lehet látni, sőt érintette. Meg kell érezni a szíve. Szerelem hozza a szórakozás együtt. Szomorúság az egyik oldalon, remélhetőleg holnap, öröm a szív.
    Original text

Text automatically translated from: Spanish to: Hungarian
    Translated text
    Vagyunk, hogy eloszlassa, vagy csökkenti a szorongást? Az igazság az, hogy nem elnyomni, mert mi magunk vagyunk szorongás
    Original text

Text automatically translated from: Chinese to: Hungarian
    Translated text
    Általában nem tartva a nap 965 nap: Remélem, gyakran elfelejti a szomorú szív, légy nagyon boldog nap, amikor az idő nem számít, ha mentem, azt boldog könnyek, és az én könnyek is alakulnak színes esőben
    Original text

EDIT: Nevermind, úgy tűnik, hogy jól működik itt. Nem tudom, hogy miért nem működik az oldalamon, bár.
    Utoljára szerkesztette dai-kun; 25-10-09 -on 18:42.

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Melyik verzió vBulletin van?
    Tud adja meg nekem URL cím oldalra leírt viselkedés?

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •