Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 11

Téma: Will tartalom visszamenőleg kell fordítani?

Tag

Default Will tartalom visszamenőleg kell fordítani?

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Nem - vBET nem automatikusan generál 52 fordítások minden üzenetet. Ezt tiltja a Google TOS. vBET fordítja a kereslet és persze a cache, ha az eredmények már cache-elt.
    vBET lefordítja a tartalmat - régi reklám az új, mert a fordítás a kereslet. Érezni nem valami lap már lefordított, mert az első fordítás több időt vesz igénybe (mert meg kell várnunk a Google eredmények) után, hogy sokkal gyorsabb. Nem kell erőltetni frissítő tartalmat - lefordított oldal különböző URL-t.

Tag

OK, most már értem. Azt hiszem, zavaros a leírás, hogy megjelenik a vBET honlapján, amikor azt mondja, "vBET azonnal teszi a forum már 52-szer több tartalom, 52 nyelven! Ez azt jelenti, 52-szer több URL-szálat, amely most már látogatható a felhasználók által keresett tartalom anyanyelvüket. "
    Felhívjuk figyelmét, hogy nagyon boldog vagyok az eredménnyel vagyok már látni a vBET. Azonban a leírást, hogy hogyan működik vBET azt jelenti, hogy ha valaki, például, Spanyolország, belép a Google keresési lekérdezést spanyol valamit, hogy került be az angol az oldalamon, hogy nem lesz képes megtalálni? Ismét azt hiszem vBET a forradalmi és jó példa a jó programozási gyakorlat. Csak meg kell benne, hogy értem, hogyan működik teljes körűen. Csak pont engem egy meglévő erőforrás, ha már magyarázni ezt. Köszönöm!

Google és más robotok mászó most a lefordított lapok és indexek is megfelelő nyelveken. Tehát ha valaki a spanyolországi helyezi majd a Google query spanyolul, akkor meg tudja találni a lefordított tartalom

Ha bármilyen egyéb kérdése - kérjük, csak szólj

Tag

Nem Googles ingyenes fordító nem ugyanaz a dolog?

Quote Eredetileg írta: hotslot View Post
    Nem Googles ingyenes fordító nem ugyanaz a dolog?
    Nem a Google ingyenes fordító nem adja meg 52-szer több URL amelyek indexelt, és hozza meg további forgalmat. A Google nem fordítja le a URL. A Google nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy írjon üzenetet a különböző nyelveken. A Google csak fordítja. vBET támogatja a többnyelvű társadalom és ad jobb SEO.

Tag

Egyetértek, én is vásárol hamarosan.

Azonban Volt egy barátom nemrég vásárolni ezt a "4 nap", és ő még nem látja indexelt oldalak nyelven is a Google más országban keresőmotorok.
    Utoljára szerkesztette hotslot; 18-04-10 -on 02:37.

Tag

Quote Eredetileg írta: hotslot View Post

Azonban Volt egy barátom nemrég vásárolni ezt a "4 nap", és ő még nem látja indexelt oldalak nyelven is a Google más országban keresőmotorok.
    Haver, általában hetekig, ha nem hónapot. A közös tudás az emberek, amelyek a kereső optimalizálás.

Is, én személy szerint nem is ajánlom letölteni ezt, csak ha vbSEO is. vbSEO teszi az URL-cím keresőbarát .... és vBET teszi a forum olvasható minden nyelven és szintén indexeli őket több keresőmotorok szerte az országban.

Ha a kereső felismeri az Ön oldalak elfogadható, hogy a keresőmotorok (nyelv), akkor vigye be

Quote Eredetileg írta: mikeinjersey View Post
    Is, én személy szerint nem is ajánlom letölteni ezt, csak ha vbSEO is. vbSEO teszi az URL-cím keresőbarát ....
    vBulletin 4.x a közleményt barátságos URL-ek funkciót - nem kell vBSEO arra többé. Természetesen vannak különbségek konfigurációs lehetőségek natív vBulletin barátságos URL-ek és vBSEO URL-eket.

Tag

Quote Eredetileg írta: mikeinjersey View Post
    Haver, általában hetekig, ha nem hónapot. A közös tudás az emberek, amelyek a kereső optimalizálás.

Is, én személy szerint nem is ajánlom letölteni ezt, csak ha vbSEO is. vbSEO teszi az URL-cím keresőbarát .... és vBET teszi a forum olvasható minden nyelven és szintén indexeli őket több keresőmotorok szerte az országban.

Ha a kereső felismeri az Ön oldalak elfogadható, hogy a keresőmotorok (nyelv), akkor vigye be
    Nem hiszem, hogy igaz. Ezek a honlapok magas pr minősítés és már online 10 éve.

Im benne, hogy nem tetszett a Google.

meleg kapcsolatban

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •