Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: Bármilyen módon, hogy lásd, mennyivel inkább szüksége van lefordítva?

Senior tag

Default Bármilyen módon, hogy lásd, mennyivel inkább szüksége van lefordítva?

2 kérdéseket, mint én vagyok, a kifizető nagyon nagy összegű pénzt minden hónapban a google fordító most.

Nem vbet lefordítani az egész oldal? mint már menük oly módon, hogy-nyilvánvalóan nem kell lefordítani 35000 alkalommal.

Tudom ellenőrizni, hogy biztosítsák cache működik correclty, esimate, hogy hány oldalt tárolt már vs hány exsist?

Köszönöm
    Chris

Szintén még a honlap nem teljesen fordítani, hogy minden nyelven? Mielőtt én spenf 50K ebben az évben a fordítások azt akarom, hogy igazi meg róla, hogy működik, ahogy kell.

Tiltott

Csökkenti a fordítás költségei kérjük, nézd meg itt: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html és itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Győződjön meg arról, hogy a cache van írva, hogy egy adatbázis, illetve a vendégeknek cache fájlt hoz létre. A fő dolog az, hogy egy adatbázis cache vendégek cache, ingyenes fordítói, illetve ne törölje adatbázis cache.
    Az oldalon nem lehet teljesen fordította a kimerültség, a korlátok fordítások.

Senior tag

De nincs módja annak, hogy ellenőrizd ezeket a dolgokat, vagy: mi a bal lefordítani?

Tiltott

Nem. Ha nincsenek rendelkezésre álló fordítók vBET akkor automatikusan megjeleníti az eredeti szöveg. Manuálisan is lefordítani egy sms-t, hogy nem fordították le a lefordított oldal használata http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Senior tag

OMG .. hány napig tárolt fordítások létezni fog a cache előtt automatikusan eltávolításra (ütemezett feladat). Állítsa be a 0 letiltja.

Ez a beállítás értéke 5, tehát minden saját fordítás beiong távolítani 5 nap után******

Ha tehát az összes cache lenti letiltja is, ha ez 0-ra van állítva ?

Kérem, tudassa velem, asap, mint én, van egy kis fortuine befektetett fordítások már, hogy azt hiszem, éppen csak eldobni

Tiltott

Letiltásához tisztítás adatbázis cache-be.
    • AdminCP->vBET Cache->Adatbázis Cache->Cache Time To Live (TTL) a 0
    • AdminCP->vBET Cache->Adatbázis Cache->a Gyorsítótár törlése stratégia a Fogyatékkal élő

Tudnivalók az adatbázis cache leírása itt: Adatbázis-gyorsítótár használata és itt: Nem egyértelmű adatbázis gyorsítótár.
    Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 10-10-15 -on 10:27.

Senior tag

Szó szerint több ezer dollárt törölt.. soha nem volt szerencse, hogy minden szabad fordítások

Tiltott

vBET mindig először használja ingyenes fordítók ha be van állítva, a rendelkezésre álló, valamint támogatja ezt a nyelvet pár. További információk: A sok gépi fordítás (API-k).

Senior tag

Ive próbáltam többször apertium, de mindig hibát próbálja meg újra később, vagy próbáljon ki egy másik neve?

Tiltott

Apertium szerverek sajnos néha nem érhető el.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •