Helló, nekem van néhány probléma telepítése a vbulletin 5
Már feltöltött fájlokat, állítsuk a saját google api-kulcs, az összes szükséges beállításokat admincp
Amikor megpróbáltam, hogy a behozatali product-vbenterprisetranslator.xml megvan a hiba:
[IDÉZET]
Importáló A Terméket, Kérjük Várjon...
[:]
Figyelmeztetés: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): nem sikerült megnyitni a stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kód on line 2
Végzetes hiba: require_once(): Sikertelen megnyitása szükséges '/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kód on line 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
így tettem hozzá ezt a sort, hogy én "+mag+tartalmaz+config.php", hogy decalre a "['Egyéb']['admincpdir']"
[IDÉZET]$config['Egyéb']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 nem kell ebben a sorban az alapértelmezett.
Hogyan lehet ezt xml kérni egy változó, amely nincs jelen??
Különben is, az után, hogy telepítve van. Elmentem vbet beállítások, majd hozzátette, a google api kulcsot, majd állítsa be a szükséges beállításokat.
Miután én szerkesztett én .htaccess, majd hozzátette, ez az első sor (feltéve, hogy a nem-nem-feltöltés+eszközök+átirányítás-szabályok):
[IDÉZET]RewriteEngine On
Az Opciók FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.a php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Nem működött egyáltalán, bármilyen nyelv zászló én kiválasztott nyelv még az angol
megfogadtam a többi vonalak a .htaccess:
[IDÉZET]RewriteCond %{QUERY_STRING} !átirányított=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|bejelentkezés|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.a php?átirányított=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Dolgozott, amikor rákattintottam nyelv zászló megváltoztatta a fórum nyelve, DE.. a kép mellékletek nem voltak bemutatva, én pedig nem tudtam bejelentkezni a admincp,
amikor megpróbáltam a bejelentkezés admincp megvan ez a hiba:
[QUOTE] Nem a bemeneti fájl megadva. [\QUOTE]
SZERKESZTÉS 2-10-15:
Kérjük, olvassa el utolsó utáni ez a szál, hogy segített a telepítés vbulletin 5.1.9

Válasz idézettel