Az én-m oldal kézikönyv fordítása nem menti, ha használja a kézikönyv fordítása, és kattintson a szöveg szerkesztéséhez és mentéséhez. Az eredeti szöveg után felüdít a oldal még mindig ott van...is a vbet történetében a admincp a Szerkesztés nincs ott. A Mentés gombra kattintva is elég?


Válasz idézettel
