Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 15

Téma: Csak lefordítani az új szálak

Senior tag

Default Csak lefordítani az új szálak

Szeretném, hogy azt sugallják, egy vonás-hoz csak fordítás hivatkozásokat adhat hozzá újabb, mint a megadott időszak szálak. Ha szálak régebbi a megadott időszakban, de egy adott nyelvre fordították, a fordítás linket.

Is, a Google és más botok látogasson el minden oldalán az oldalon feleslegesen fordítása minden megy vissza 10 év (az én esetemben). Ezt bizonyítja, hogy nagyon költséges.

Text automatically translated from: Portuguese to: Hungarian
    Translated text
    Excelente sugestão ***
    Original text

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ebben a pillanatban meg tudod csinálni valamit, mint ez. Dátum szerint nem de a hely. Ez van minden nagyon régi szálak néhány különleges hely, akkor tudod hozzáír vBET konfigurációs figyelmen kívül hagyni - hely, akkor nem lesz lefordítva.

Ott nem lehet probléma hozzáadásával életkor szűrő, és nem lefordítani, hogy nagyon régi szálak. Mi nem ellenőrizzük, azok már lefordították, vagy nem - ez túl költséges lenne a teljesítmény (is gondolunk után hozzátéve, hogy később egy másik lehetőség).

Kérésre elfogadható

Senior tag

Azt hiszem, vannak olyan fórumok, amit nekem van régi archív egyetlen szálat tartalmazó. Az egyetlen probléma az, hogy nem szeretné, kapcsolja ki a fordítások teljesen, ha már fordítások történik (majd én akar csak lenni pazarlás pénzt). Ez lenne a probléma, ha csinálok egy új bevezetés-ból vBET.

Köszönöm a figyelmet.

Úgy gondoljuk, erről. Továbbra is - kérjük, vegye figyelembe hogy a felhasználók számára, hogy nem lenne jobb, ha ez teljesen meghibásodott vagy teljesen lefordítva, egyébként ez lesz zavaró - miért azok, akik nem, és...

Senior tag

Az én esetemben, a legtöbb felhasználó nem fog vissza 5 év és olvasó szálak - csak kutatás hajtómű van

Még mindig a keresőmotorok viszi, új forgalmat az igazi felhasználói keresések. Egyébként - mint már írtam dolgozunk rajta

Tiltott

Csak nem fordíthatók le a téma, után egy meghatározott idő után történő létrehozásának dátuma, egy szál, vagy a dátum az utolsó post a téma?

Senior tag

Utolsó utáni időpont valószínűleg jobban fog működni. Ha a post még mindig fontos, és azt válaszolta, hogy akkor valószínűleg kell átszámítani.

Tiltott

Köszönöm részére-a javaslat. Fogunk dolgozni az ezt a funkciót.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •