A kérdések megválaszolása:
A. fordításának van csendes-ban béta változat. Most mi van véve visszajelzés a felhasználók mit javítása/módosíthatók/hozzáadhatók. Mi adunk, egész cikk körülbelül hogyan csinál ez akkor működik, ha a végleges szakaszban lesz.
Két. Adja meg, hogy mely böngészőkben nem látható a Szerkesztés gombra.
Három. Legyen szíves eltartás egy kérdést egy szálat. Itt első kérdés volt Szerkesztés gombra, így ebben a szálban we értékeli a Szerkesztés gombra a probléma. Hiba probléma nyissa meg az új szál, és írják le van pontosan mi a hiba do you lásd és hogyan, hogy reprodukálják azt.
Mi lesz boldog, hogy oldja meg minden kérdést mi új-funkcionalitásLegyen szíves jegyzék újra amit ez csendes-ban béta változat.
A böngészők a Szerkesztés gomb nem látható
MAC OS 10.7.3:
Safari 5
Króm
OS x 10.8:
Safari 6
Windows 7:
IE 9
A gomb látható:
MAC OS 10.7.3:
FireFox
Én kockás IE 9 a Windows 7, és lásd: szerkesztése gombra. Nekem van nincs hozzáférés a MAC OS - győződjön meg róla, hogy van-e engedélyezve van, a Java Script.
Legyen szíves én eléréséhez Admin CP- és FTP-, majd ellenőrizze, hogy IE 9 a fórum keretében Részletek PM.
Nincs válasz - kérdését vizsgálta elveszett. Ha nem ennyi az alkoholtartalma, kérjük, írja ide. Először adjon lásd még hasonló probléma gyors javítás: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post12668
Köszönöm a megerősítést. Örülök, hogy a kérdés megoldódott.