Ha frissíti a vbulletin 4.1.8., vbet 4.4.4 van nem oldalak fordítása teljesen.
Ha frissíti a vbulletin 4.1.8., vbet 4.4.4 van nem oldalak fordítása teljesen.
Szia
Is legyen szíves beszerez én további információt:
-amelyek fordítási API segítségével (Google 1(free), a Microsoft, a Google 2(paid))
-Futtassa a app API, amellyel a vizsgálat: VIZSGÁLATOK
Nincs válasz, azt tekinteni, ez megfejt, ha bármilyen kérdése lesz foglalt, akkor nyissa meg a problémáról, további kérjük nyitva új szál
az én-m oldal fordítása nem alkalmazható tartalom megtekintésekor. lefordítani-csak a statikus szöveget, fórum.
自動車保険
az én-m oldal fordítása nem alkalmazható tartalom megtekintésekor. lefordítani-csak a statikus szöveget, fórum.
én használt a Microsoft és a Apertium fordítás.
A vizsgálatban az én link a google apertium (ez teremtett a Microsoft keresztül azúrkék vBET létrehozása után) a vizsgálat nem volt
Tud legyen szíves fuss teszt a Microsoft által Mazure, találja meg a:
letölt fájlokat - > do-nem-feltölt - > eszközök - > microsoftbyazuretest.php
Csak töltse fel a fórum legfelső szintű mappa, és a web-böngésző címsorába írja be a cél URI
Hogyan viselkedni kijavít ez?Microsft fordítás API által azúrkék vizsgálat megkezdése
Teljes token:
{"hiba": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: A kötelező mezőt/u0027client_id/u0027 hiányzik. / r/nTrace azonosítója: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09-02:17:06Z"}
Vizsgálati eredmény: "ArgumentException: nem találhatók a tulajdonos, a tokent: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Teszt hiba:
Kapcsolat időtartama (ms): 130.547119141
Valószínűleg nem be semmit, aadmincp -> vBET -> a Fordítások Szolgáltatók->Microsoft Comercial Fordítás API kulcsot Azure(BÉTA)
Használatához Microsoft fordítás keresztül azúrkék, akkor először Mcrosoft fordítás API (is szabad választás) Iratkozzon fel, itt kattintson
majd az zárójelek (van egy ügyfél mezőnév modullal rendelkező kitöltésével itt, az alkalmazás regisztrálja Microsoft Comercial fordítás API-kulcs, által Azure(BETA))
Sajnálom, Microsoft API-T, és az alkalmazás bejegyzett, de én is határozza meg, mi az azúrkék API-száma.
Legyen szíves mondja meg részleteket.
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 13-12-11 -on 20:32. Indok: Kép törlése
Tessék:
A Microsoft Comercial fordítás API titkos azúrkék által a "ügyfél titok" - kezdve a GSBlBL...
A Azúrkék által Microsot Comercial fordítás API-kulcs a "ügyfél azonosítója" - modulok kezdve...
Is, én töröl a képet, mert valaki másnak használhatja az ügyfél azonosítója/ügyfél titkos, remélem nem bánja![]()