. Én örömmel látja, itt támogatásával.
. Én örömmel látja, itt támogatásával.
Szia én tud nem acces adatokkal, amit adott nekem a fórum olvassa el a Beérkezett üzenetek mappába
Szia én kockás a bejelentkezési elküldése előtt. Próbáltam ez újra és ez szerkezet értem. Én küldött egy másodlagos kiszolgáló IP-, a DNS-problémák esetében.
kösz.
Thaks való r.dziadusz, az én-m probléma megszűnt. A Súgó sok méltányol..
happy to help you, ha egyéb, kérem kér, a bármely egyéb kibocsátás kérdése van kérjük nyissa meg az új szál
Sajnáljuk, de még mindig látszik-hoz lenni némely kérdés. Az egész oldal most fordítja, de az egyes fordítások nem úgy tűnik, hogy valamilyen okból. Tudod, mi a probléma? Óta működik, az oldal fordítását, azt hiszem, a google API- vagy microsoft API működnek, de nem tudom, miért nem fordítása a szöveg egyes.
Köszi a választ.
Nyissa meg az új probléma új szál - is adja több részlet (pontos URL-hez a lapra, ha a probléma fennáll, szöveg, amely nem fordították le quote).
Röviddel - kérjük vegye figyelembe, hogy nem rendelkezik, annak érdekében, hogy hiszem, csinál fordítás API működik, akkor is be Admin CP - > vBET - > fordítás szolgáltatók elérhetősége. Miért nem működik a fordítási ok lehet, hogy ténylegesen a szolgáltatók nem állnak rendelkezésre, így van gyorsítótár és az egyes részek is (amelyek nem) új lapon (új válaszokkal, szerkesztett hozzászólás). Ha van több segít legyen szíves nyit új szál új problémát.