Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 5 123 ... UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 48

Téma: Válasz Qoute nem működik

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Tag

Default Válasz Árajánlattal abbahagyta.

Hiba nélkül én Apache naplók, hozzáférési hiba vagy más

Válasz a qoute, lásd: youll, ajánlat és mentésekor a ajánlat felad elveszett, minden munkás VBet letiltásakor
    Utoljára szerkesztette techanalyst; 11-10-11 -on 21:17.

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Kérem, mondja meg, pontosan hogyan, hogy reprodukálják azt.
    -Hogyan ugye választ (gyors vagy speciális, vagy probléma van a booth)?
    -Nem történik minden üzenet, illetve néhány jellemző (adjon URL pontos üzenet, ahol láthatjuk az ez után az ajánlattal válaszol)? (ebben a pillanatban kell egyes tartalmakat, tudjuk, hogy ez a szünetek, a fórum)
    -Does it történik, ha ön választ a lefordított oldal, vagy a nem fordították le, oldal vagy booth?

Először megpróbálunk reprodukálni a vizsgálati fórum (itt nem frissített még hoz vBulletin 4.1.7 mi még mindig ellenőrzik azt a vizsgálati példány).

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Kérem, mondja meg, pontosan hogyan, hogy reprodukálják azt.
    -Hogyan ugye választ (gyors vagy speciális, vagy probléma van a booth)?
    -Nem történik minden üzenet, illetve néhány jellemző (adjon URL pontos üzenet, ahol láthatjuk az ez után az ajánlattal válaszol)? (ebben a pillanatban kell egyes tartalmakat, tudjuk, hogy ez a szünetek, a fórum)
    -Does it történik, ha ön választ a lefordított oldal, vagy a nem fordították le, oldal vagy booth?

Először megpróbálunk reprodukálni a vizsgálati fórum (itt nem frissített még hoz vBulletin 4.1.7 mi még mindig ellenőrzik azt a vizsgálati példány).
    1.) Sem, vagy
    2.) Volt, hogy a fórum VBet, számos kérdés okozó letiltása: P egyszerűen fogalmazva az ajánlat isnt ott
    3.) Egy fordítások nem működik, de az az a nyelv lesz az eredménye volt,

Tag

Csak kattintson a post, válaszol-val idézőjel, youll látja majd egyszer ott, hogy nem, semmi különleges feladása

1.) Kattintson a válasz Qoute
    2.) A Mentés
    3.) az egyetlen válasz menti, az ajánlat elveszett

Le van tiltva a fele plugins, gondolkodás, hogy egy másik, nem a változás le van tiltva, VBet, és a munkás boom

Legyen szíves válaszol minden kérdésre, így mi lesz képes-hoz készlet ez teljesen azonos a mi vizsgálati fórum. Küld nekünk, akkor ezzel menti Részletek elérni, ha a vizsgálati fórumon megjeleníthetőnek képesek leszünk. Ebben a pillanatban meg csak az 1-3 kérdésekre válaszolt.

Nyugdíjas;)

Szia próbáltam a saját test forum thiss probléma ismételt előállításának, és én mindig kap üzeneteket (jegyzett és válasz)
    Tud beszerez minket - a további információkat a hozzáférés részlet, és akarat ellenőrizd ki helyen pm

Tag

Elveszett abban, hogy ez működik, hogy csak az összes kamat Ive már három nap, de beteg kell elfogadnia a 200 + veszteség, azt mondták, hogy visszatérítést, frissíteni kell az Önök Kérdezték: "A nem a visszatérítés"

Nem folytatható lehoz a fórumokon, és amennyiben a plugin nem működik nekem (időszak), nem megy, hogy engedélyezi a go my Forums Im trash azt, csak plugin dolgozik hallani, amit mondasz kap "miénk működik a kapcsolat a többiek", én él-fordító-szolgáltatások withlut, én vidám élő, anélkül, hogy a többi plugins

Ill jön vissza, amikor a módon tudok, hogy addig töröl az én-m username, figyelembe, és minden mást legyen szíves, Im módja irritálta működik
    Utoljára szerkesztette techanalyst; 12-10-11 -on 13:28.

VIP Nem rendelkezünk a FAQ frissítése nincs FAQ - a politikaformálás teljes le, amely elfogadta a licencszerződést. Nem értem a 200 + veszteség - nem tudom, pontosan mit jelenti, de vBET nem lezuhan a fórum, amely a funkcionális és a határozat elkezd dolgozni a valódi fórum volt. Leginkább ki az ügyfelek nem rendelkeznek kapcsolatos bármely hiba esetén az vBET, maga, amely kiváló minőségű (ebben a pillanatban nem bármilyen hibajelentést, amely meg van nyitva van). Nem vagyunk képesek, mi a fórumon való hozzáférés nélkül a problémák okainak – nem reprodukálható a vizsgálati fórumon. Please note, hogy mindenki rendelkezik különböző plugins és talán-a ' egyes ütközik más mod, vagy csak valami csináltam rosszul, telepítése és konfigurálása során. Persze lehet, hogy vBET hiba, de mi nem megerősítéshez, amíg tudunk, hogy reprodukálják azt, a mi tesztelési környezetben.

Ma/holnap Radek frissíti ezt a fórumot hoz vBulletin 4.1.7 - örömmel vesszük, hogy megpróbál-hoz felidéz a probléma itt. Ha Ön nem képes-hoz csinál ez itt e mi lesz is kap hozzáférési adatait szeretnénk dolgozni, a probléma, mert ez azt jelenti, hogy a problémával kapcsolatban, nem vBET, hanem az adott környezet (konfigurációs, más plugins, lehetséges hibás telepítés). Szintén nem próbálja megjósolni a jövőben - nem tehetem. Ezért kérjük, csak maradj az, hogy ahelyett, hogy mi lesz írásban fantasy ki - ez elvezet minket sehol. Senki nem azt mondta, hogy ön-hoz megbénít akármi-ból-a dugó - Ön alapokat, ide, vagy csak kipróbálás-hoz csinál a zaj (mi célból?). Én hisz Ön hallani, valami ilyesmi előtt - talán vBulletin csapat, talán vbseo csapat, talán valahol máshol. De itt nem hallott. Ezért kérjük, anélkül, hogy történetek. Kérjük kibír-a kérdés - senki sem tudja, hogy mi lesz. Talán valóban mi akarat mond valami ilyesmi, de mint te tud lát-integráció részben a sok időnk, segíti a felhasználókat a más mods és vBET töltjük.

Így jön vissza, amikor a mi Fórum ant vBulletin 4.1.7 lesz próbálja meg reprodukálhatja a problémát. Tudomásunk szerint, ez most vBET van működő finom vBulletin 4.1.7-unk teszt-példányon található. Fogja tudni, hogy ellenőrizze, hogy személyesen. Tehát a felhasználóink kell, hogy - úgy működik megfelelően működik. Mi igazán boldog lesz, ha hiba található vBET és mosoly fog mozogni a szálhoz jelentési szakaszban bug-mert ez fogja azt jelenti, hogy tudnánk javítani a vBET, egy további időt ad a felhasználóink kiváló minőségű. Így szívesen, menj vissza ide, és mutassa meg nekünk a problémát. Nem képesek leszünk megoldani semmit, ismételt előállításának lehetősége nélkül. Ha csak az a fórum (egy állítás nem kell ugyanazt a kérdést, és soha nem történt, mielőtt bármit hasonló) reprodukálhatók legyenek majd kell a fórum, mi, mi folyik, és-e bármilyen probléma egyáltalán.

Tag

Add nekem-hoz eltávolít és uninstall ez a dolog, a fájl kódot minden része nélkül okoz bármilyen problémák tovább saját aktuális fórum kérjük minden információt

A VEVŐ ELMONDJA, MIT AKAR, STOP IM A VEVŐ TUDOM MONDANI, AMIT AKAR, ÉS

Kell-e, hogy Finnországban 52 nyelven?

Szia - kérjük pont ahol én mondtam, mit akar - nem tudom, mi van utalva, és már megerősítette, mondatok bármely fedél nélkül történt, ezért szeretném kérdezni, hogy mi pontosan írunk körülbelül. Ez nagyon szál szavak "venni" és a "vevő" található csak az utolsó utáni. Most nem tudom, mit írunk körülbelül.

Kérjük eltávolítása:
    1. Távolítsa el az Admin CP
    (2) Eltávolítása vBET szabályok .htaccess ha ilyen lett hozzáadva.
    (3) A (ahhoz, hogy megszüntesse a csak a feltöltött fájlok FTP feltöltött fájlok eltávolítása / tartalmazza a/xml még akkor is befolyásolja a Admin CP menü Eltávolítás után, a teljes többi tud maradni)

Oldal 1 A 5 123 ... UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •