Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Én vagyok a Google Translate tetszetős, de szüksége van vBET először a
I am making a Google Translate (fellebbezésAPI Access közlemény - Google Code), de nem tudom, hogyan kell válaszolni a kérdésekre, többek között a következő. Tudna ön kérem, segítsen, hogy a választ, így továbbra is építhetik közvetlenül a Google?
"Kiszolgáló IP-címét az, hogy a kérelmek, amelyek?" - Ez az én-m szolgál, hogy a megkereső?
"Használja a API kiszolgálóoldali vagy JavaScrip?" - nem tudom, hogyan kell a Faxfigyelőből ez
"Használata esetén a kiszolgáló-oldali, mi a kérelemben használt HTTP-referer?" - vBET használ ez?
"adjon meg egy URL-címre végrehajtott API ott" - I rendelkeznek a Google az URL-címet?
"Are you győződjön meg arról, hogy a kérelem tartalmazza-e a API-kulcs, egy érvényes HTTP referer és a userip paraméter (kiszolgálóoldali kérelmekhez)?" - vBET csinál ez?
Ha további segítségre van szükségük itt csak írni Mi is lenne nagyon boldog, ha Google v1 munka, amíg az ilyen meglepetéseket nélkül zárja be, de a feladata a Google...
Nem tudjuk tett burbos kapott választ. Saját tapasztalat - Google először küldjük el a blokkolásával kapcsolatos üzenetek, de azt hiszem, hogy végül ők rájött, hogy van néhány hiba mert mindenki blokkolva volt, most ez blokkolatlan (amit még nem írt van), és most ha elérik a határértékek egyszerűen kapunk választ információkkal, eléri a határértéket. Így nekünk Google áll rendelkezésre a mieink beavatkozás nélküli letiltása után. Csak olvassa el most googletest a fórum.
Röviddel kapcsolatban az utolsó utáni Vetall - a kód kapcsolat esetében azonos. A különbségek csak-ra-a oldal üzenetekben és 2nd kód is mutatja a csatlakozáskor. Így a különbség, a válaszok nem mert 2 különböző parancsfájlok használata abban az esetben is, de mivel azok futtatási helyétől eltérő időben.
Ha további segítségre van szüksége erről majd ugyanúgy, mint a Radek írta - legyen szíves nyit új szál.