Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 15

Téma: Végzetes hiba: Nem lehet Újradeklarálhatjuk vbseo_thread_seotitle () (nem zárt még)

Tag

Exclamation Végzetes hiba: Nem lehet Újradeklarálhatjuk vbseo_thread_seotitle () (nem zárt még)

Sajnálom, de nincs lezárva.

Mint mondtam, én a fájl megváltozik (lásd az alábbi kódot) és feltöltötte (és igen, én felülírta a régit).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Úgy állítsa be a vbseo lehetőség Tartsa nem angol karaktereket az URL
    Cserélje ki a "META kulcsszavak tartalom? ki van kapcsolva.

Link típusa van állítva: VBSEO_URI

htaccess bejegyzésekkel egészül ki

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    feltöltött és a hiba jelenik meg.

Ezért kérjük, tanácsadás

Köszönöm

StarBuG
    Utoljára szerkesztette StarBuG; 12-12-09 -on 10:54.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Az egyetlen ok, amiért ezt a kommunikációt meg lehet jeleníteni, hogy vbseo_thread_seotitle funkció kijelentette kétszer. Ezért szükséges, hogy egészítse ki egyet, ha nyilatkozatot. Minden más konfigurációk semmi, hogy ezzel a kérdéssel.

Kérjük, győződjön meg róla, hogy miután változások feltöltött fájlt a megfelelő helyre (tudom, hogy írtál te, csak kérjük, ellenőrizze, hogy a szerver oldalon nem is kell, amire szüksége van).

Ha Ön 100%-ban biztos, akkor kérjük PM nekem hozzáférési adatait az FTP.

Tag

FTP hozzáférés nem lehetséges, sajnálom.
    Hadd tudja, mit kell tudni, és én majd biztosítania kell.

Én csatolt fájlt zip archívum.

Én hack vBulletin kép közel 10 éve.
    Hozzáadva két sor kód nem is olyan nehéz tudod.

Ott kell lennie a probléma valahol máshol

ps: A fájl csatolt I. I letöltött élő fórumot a 20sek ezelőtt
    pps: Volt vBSEO 3.3.1 fut, és csak frissíteni 3.3.2. Ugyanez a probléma után ott a változásokat.
    PPP: a charset is: ISO-8859-1 (német) Remélem, hogy nem probléma
    Utoljára szerkesztette StarBuG; 12-12-09 -on 19:11.

Tag

Ok találtam egy részleges megoldást a problémára.

Saját Charset jött létre a nagybetűket (ISO-8859-1)
    Miután én változtattam meg, hogy minden kisbetűs vBET működik kivéve A legfőbb fóruma az oldalon.
    (Meg kell tartalmaznia, hogy a telepítési útmutató vagy módosítani a kódot, úgy, hogy együttműködik a nagybetűket is )

Először azt hittem, hogy a bejegyzések Határozza Honlap álnevek volt a probléma,
    de még nem bejegyzések a fórum honlapján tette adta ugyanaz a hibaüzenet.

Egyedi:
    Ha Határozza Honlap álnevek üres, csak az angol (a fordítást, amelynek domain.de / hu / fő fórum oldalon) működik
    a fő nyelv (domain.de) nem ad a hibát.

Ha hozzáadjuk a bejegyzéseket index.php és index.php? a Határozza Honlap álnevek akkor a / hu / part kap csíkos a url és a két angol és német nem működnek.

Kérjük, tanácsadás

ps: így Határozza Honlap álnevek Ürítse ki ad nekem egy kis gyomor fájás, mivel egy súlyos PR szivárog, ha 3 fő fóruma URL-eket (index.php, index.php? /)
    Utoljára szerkesztette StarBuG; 12-12-09 -on 19:53.

Szia.

Mintegy alsó és felső esetében - azt számít, csak az utf-8 charset és ez írja le a kézi. A változás nem volt semmi köze "Nem Újradeklarálhatjuk vbseo_thread_seotitle ()"- Mert van php sokáig tudod képzelni, hogy ez egyértelmű kommunikálás azt mondja, hogy a funkció már kijelentette ANC nem lehet redeclared. Tehát meg kell véletlen, de a jó üzenet az, hogy nem kell ezt a kérdést többé.

Körülbelül az újat. Kérjük, ellenőrizze, hogy jó vBET konfiguráció és. Htaccess - különösen, ha a forum van alkönyvtárat URL. vBET lehetőségek Főkategória fontos - ellenőrzi azokat és leírásokat, - ne használjon, ha nem megfelelő.
    Nem mondhatom, hogy sokkal több, mert akkor nem adta a hibaüzenetet, vagy valós fórum URL-t. Kérjük PM nekem címe a forum így képes lesz látni ezt a viselkedést.

Tag

Szia

Saját fórum www.patientenfragen.net
    A fórum nem fut egy alkönyvtárba.

A legfontosabb beállítások a következők:

A Google API Key (probléma és kulcs nélkül)
    Fórum nyelv: német
    fórum könyvtárban: üres
    fórum fő domain: üres
    Link típusa: VBSEO_URI
    fordítás kapcsolat típusa: Create URL szerint SEO linket konszenzus (azaz "/ hu / cím)
    tartani a könyvtárakat: üres

. Htaccess
    # Megjegyzés a következő sort (add "#" az elején)
    # Letiltása mod_rewrite funkciót.
    # Figyelem: még mindig le kell tiltani a hack-ben
    # A vBSEO központ megállítani url átírja.
    Options + FollowSymLinks
    RewriteEngine On

# Egyes szerverek igényli Rewritebase irányelvet kell
    # Engedélyezve (távolítsa el '# "az elején, hogy aktiválja)
    # Figyelem: ha engedélyezve van, meg kell adni az elérési utat
    # A root BB mappát (vagyis RewriteBase / fórumok /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {} HTTP_HOST! ^ Www \\. Patientenfragen \\. Net $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 & átirányított = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ /? (En | de )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 & átirányított = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | Chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Nem tudom mutatni neked a viselkedése élni, mert akkor az én fórum nem működik abban az időben.

Kérjük, tanácsadás

ps: én tesztelt kis-és nagybetűket, és még mindig működik. Nem tudom, hogy miért működött jobban az első változást.

Miért nem működik, miután előbb charset változás - mint írtam volt véletlen, van néhány elmélet, mi történik majd (tudom, hogy kezelni ezt - a sör csak általános elméletek az ilyen probléma nem a te és az Ön esetében):
    - File lehet változtatni a rossz irányba
    - File lehet feltöltött változás előtt megmenekült
    - File lehet feltölteni szerver rossz könyvtárba, így vBSEO is láttam a régit
    - Szerver get ostoba és figyelmen kívül hagyja, hogy az új változat fájlok esetén működik még régi (ez néha megtörténik - jó gyógymód fájl mentése újra és töltsd fel újra)

De a lényeg - ez a rész is működik már

A tényleges probléma - most vBET le van tiltva, így nem vagyok képes látni viselkedését. Lehetséges, hogy kapcsolja be és nem mutat zászlók (egyedi hely) - így a felhasználók nem fog menni, és én képes lesz ellenőrizni, hogy kézzel?

A vBET konfiguráció úgy tűnik, hogy rendben is. Htaccess fájlt. Az egyik fórumon volt valami hasonló, de káosz valami vBSEO konfiguráció és vBSEO munkatársai elhárították a hibát. Kérjük, ellenőrizze does vBSEO can rendetlenség this szokás átirányítások. Azt is ellenőrizni nem kommentálja "RewriteBase /" help - de ez csak felvétel.

Ebben a pillanatban nem tudok mondani még. Azt kell látni, és talán lesz szükségük, hogy még több támogatást. Kérjük, legalább adj hiba kommunikálni amit látni, ha szeretné lefordítani főoldalra. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy nem kell hozzá URL nyelv az alapértelmezett fórum nyelvet (ez nem így működik - az alapértelmezett csak normális kapcsolatok).

Én is vagyok kicsit elveszett a probléma leírását, ezért érinti lenne sokkal jobb. Ha tisztában vannak a biztonsági problémák akkor létrehozhat ideiglenes számlákat a támogatási, illetve tesznek teszt fórum ugyanaz a konfiguráció. Szívesen ad Önnek teljes mértékben támogatja, de van, hogy lehetővé teszik számunkra, ezért. Ebben a pillanatban csak találgatni tud, mi történik valójában.
    Utoljára szerkesztette vBET; 13-12-09 -on 20:43.

És egy másik lövés - néző alapértelmezett vBSEO szabályokat próbálja megváltoztatni:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Címzett:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Tag

A hibaüzenet kapok a fő oldal

Végzetes hiba: Nem lehet Újradeklarálhatjuk vbseo_thread_seotitle () (a korábban bejelentett / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / path / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
    Nem tudom bizonyítani ezt a magatartást, mert akkor az én fórum nem működik, akkor is, ha zászlók eltávolítják.
    A hiba mindig jelen van a fő fórum oldal és a fordítás nélkül. Az összes többi oldal jól működik.
    Azt láthatjuk al fórumokat, szálak mindkét nyelven, így a célból vBET jól működik.
    Csak ha megpróbálom a legfőbb fórum oldalon, amely www.patientenfragen.net a hibát mutat, és az oldal nem töltődik be.
    Nem számít, ha én hozzáférni keresztül tartományban közvetlenül, vagy a lefordított változata www.patientenfragen.net/en/
    A fő nyelven (ami domain.net nem domain.net / de /), valamint az angol fordítás nem működik, ha htaccess változások vannak jelen.

A htaccess javaslat nem segít.
    Szintén eltávolítása rewritebase nem erre a célra.

Saját vBSEO egyéni átírási szabályok a következők:
    "^ Index \\. Php \\? Page = regeln '=>' regeln.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = impresszum '=>' impressum.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = notfallnummern '=>' notfallnummern.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = linkek '=>' links.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = impfkalender '=>' impfkalender.html"
    "^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html"

"^ Vbglossar \\. Php \\? Do = showcat & catid = (\\ d +) és cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 - $ 1 /"
    "^ Vbglossar \\. Php '=>' Lexikon /"

"^ Privát \\. Php \\? Do = showpm & PMID = (\\ d +) '=>' magán-Nachrichten / $ 1.html"
    "^ Privát \\. Php '=>' magán-Nachrichten /"

"^ Faq \\. Php \\? Faq = vb_faq '=>' Segítség / vBulletin /"
    "^ Faq \\. Php $ '=>' Segítség /"

"^ Naptár \\. Php $ '=>' Kalender /"
    "^ Naptár \\. Php \\? C = 1 $ '=>' Kalender /"
    "^ Naptár \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?)(& évben =)?$' => 'Kalender / $ 2 / [NF]"
    "Naptári \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF]"
    "Naptári \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?) És nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF]"
    "Naptári \\. Php \\? (C = 1 &)? Hét = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' $ kalender/woche- 2/nojs / [NF]"
    "Naptári \\. Php \\? (C = 1 &)? Hónap = (\\ d +) és év = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]"
    "^ Naptár \\. Php \\? Do = getinfo és (c = 1 &)? Nap = (\\ d +) - (\\ d +) - (\\ d +) (& c = 1)? $ '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
    "^ Naptár \\. Php \\? Do = getinfo & e = (\\ d +) (& nap = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 /"
    "^ Naptár \\. Php \\? (S =&)?( c = 1 &)? (Hét = &)? Hónap = (\\ d +) és év = (\\ d +) (& c = 1)? (& Do = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
    "^ Naptár \\. Php \\? C = 1 & hét = (\\ d +) (& do = displayweek & hónap =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /"
    Így hozzáférést biztosít az életem oldalon nem lehetséges biztonsági okokból, sajnálom (még Jelsoft munkatársai nem jut tőlem).

Hadd tudja, hogy melyik infó van szüksége, és boldog vagyok, hogy el Önnek.

Én e-mailben neked vbseo_all.xml beállításokat, ha úgy gondolja, hogy ez egy vbseo konfliktus. Csak küldj egy e-mailt keresztül PM
    Utoljára szerkesztette StarBuG; 14-12-09 -on 09:55.

Tag

Amikor meg Force Fórum Root a honlap? a NO Ezután patientenfragen.net / hu / működik
    valamint patientenfragen.net / hu / index.php

azonban patientenfragen.net (német, a fő nyelv) még mindig nem működik (lásd a fenti hibaüzenetet)

DE patientenfragen.net / index.php nem működik

Van még ötlet?

Ha az MSN vagy ICQ küldeni nekem az azonosítóját, és meg tudom mutatni neked a viselkedés él

ps:
    Nem akarom használni index.php sem index.php?

Én el őket Határozza Honlap álnevek amikor telepítettem vBET de nagyon nem tetszik.
    Kérjük változtasd meg, hogy a jövőre nézve.
    Ez egy komoly PR szivárgás probléma!
    Utoljára szerkesztette StarBuG; 14-12-09 -on 10:15.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •