Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Átlagos Time To Receive termék után Purhase?

Junior Member

Default Átlagos Time To Receive termék után Purhase?

Szia. Mennyi ideig tart rendszerint kapni ezt a terméket? Vettem az enyém a Western Union 4 napja és még mindig várja a hozzáférést a letöltési oldalon letölthető a termék. Én nagyon izgatott ez a termék, és azt szeretnék tenni, hogy használni a lehető leghamarabb. Ez egy must-volna módosítását minden fórumon.

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Átlagos idő: AZONNALI

Minden kifizetések Paypal nem kért engedélyt, azonnal (automatikusan).

Kérjük, ne feledje, hogy fizetett a Western Union és küldje ROSSZ fizetési adatait. Küld helyes a hétvégén, így ez az első nap, amikor meg tudjuk erősíteni a fizetés bank. Ebben a pillanatban találkozunk néhány kérdést az egyik fórumunkban (forum.simple-nlp.pl). Mi ellenőrzi a fizetés banki után kezeljük ezeket a kérdéseket. Remélem, képesek leszünk erre ma. A licenc kell alkalmazni kifizetése után fogják erősíteni.

Ez világosan a fizetési oldalon:
    Azt is elfogadja kifizetéseket Western Union ...

Felhívjuk figyelmét, hogy hozunk létre engedélyt az Ön számára, miután a pénzt, így a fizetés PayPal lehetővé teszi, hogy a licenc azonnali.
    Ez nem előre eladó kérdést, mert a fizetési, ami már megtörtént. Költözöm a téma, hogy hibaelhárítás részt.

PS.
    Igazán sajnálom, meg kell várni. Remélem, meg fogja oldani a problémát gyorsan és ellenőrizze a fizetés banki ma
    Utoljára szerkesztette vBET; 27-06-11 -on 13:42.

Junior Member

Az én hibám ....

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Nem probléma. Nem kezelni, hogy ezt tegnap, mert akkor szerver hiba, de ma voltam a bankban, és elvette a Western Union átutalás. A licenc már létrehozott Szintén elnézést az Ön várakozási időt adunk ingyenes telepítési szolgáltatás, amely általában költségek $ 30 Csak kérlek PM nekem a hozzáférési adatait.

Junior Member

Thumbs up

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Nem probléma. Nem kezelni, hogy ezt tegnap, mert akkor szerver hiba, de ma voltam a bankban, és elvette a Western Union átutalás. A licenc már létrehozott Szintén elnézést az Ön várakozási időt adunk ingyenes telepítési szolgáltatás, amely általában költségek $ 30 Csak kérlek PM nekem a hozzáférési adatait.
    Wow köszönhetően rengeteg a félelmetes!

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •