Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: Kérjük, ellenőrizze a fórum, hogy ok?

Junior Member

Arrow Kérjük, ellenőrizze a fórum, hogy ok?

Hi .... főnök

1) Kérjük, ellenőrizze a fórumon, van ok a fórum (cutimalaysia.my) megfelelő beilleszkedése érdekében a vbtranslator miután frissíteni az új verzióra?

2) A szolgáltató hosting panaszkodnak nekem, az adatbázis lesz nagyobb, miután használja a plugin. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Szia

1. Amikor nem vagyok a forum most látom csak üres kommunikálni. Olyan ez, mint a fórum zárt, de üzenet ... Kérjük, erősítse meg, hogy a fórum él és be van kapcsolva.
    2. Természetesen ez - most már sokkal több tartalmat most. Minden fordítás gyorsítótárba. Kikapcsolhatja adatbázis cache, de ez nem ajánlott. Köszönhetően a cache a fordítás sokkal, de sokkal gyorsabb.

Junior Member

Thumbs up

Szia főnök
    Kérjük, ellenőrizze újra a fórumot

1) ez vbtranslator teljesen funkcionálisan az én fórum bármilyen kétség probléma?

2) ez az én fórum frissítés után az új verzió működik megfelelően a többi plugint?

3) tudok url, mint ezt Fórum fő domain ==> Cutimalaysia.my / forum nélkül http:// ez rendben? \\

4) Milyen info i köteles itt? Fórum könyvtár ==>??

5) URL követés külső fórum könyvtárban. Állítottam igen. Ez helyes?

P / S: Köszönöm a jövőben magyarázatot.

A fórum nem működik ebben a pillanatban:
    Warning: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár a / home / maximus / public_html / content.php on line 2

Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / maximus / public_html / vb_dir.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php') a / home / maximus / public_html / content.php on line 2
    Ez NEM vBET kérdés - kihagy szükséges fájl vb_dir.php kérem javítsa ki.

Az Ön kérdéseire:
    1. Nem lehet megmondani, ha a fórum nem működik. Tudom ellenőrizni, hogy általában, miután kötelezettséget, hogy a fórum újra működik

3. Nem lehet megmondani, mert a forum nem működik. Ön a sub-domain a forum?
    4. Nem tudom, mert a fórum nem működik. Ha a fórum könyvtárban, fórum URL, akkor fel van fórum könyvtárban. Egyértelműen meghatározott paraméter leírását.
    5. Nem tudom, mert a fórum nem működik. Szeretné lefordítani olyan oldalakon kívül fórum könyvtárban? Ha igen, a nit be kell kapcsolni, ha nem - kapcsolja ki.

PS. Tudom, hogy nem volt magyarázat akkor várható - hacsak nem fogok látni működő fórum nem tudok mondani részleteket. Hadd tudja, mikor lesz működőképes.

Junior Member

Thumbs up

Haha ... sorry2. Azt, hogy hibaelhárítás tegnap

Szia főnök
    Kérjük, ellenőrizze újra a fórumot

1) Úgy látom csak bizonyos nyelvet i használatát választottuk fordítani dolgoznak, de lesz bölcs, ha rákattintok a másik lapot, mint otthon a lap a példát.
    Az általános én vbtranslator nem működik megfelelően. Hogyan lehet megoldani ezt a nagy probléma?

2) Igen. ÉN használ cutimalaysia.my / forum helyezni a vBulletin fórum. És vabdvanced CMPS a honlapomon, cutimalaysia.

3) A vBET Memory Cache (BETA). Melyik az a legjobb és ajánlott? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: Köszönöm a jövőben magyarázatot.

OK. A fórum működik már, de fordítások nem. Ahogy én látom fordítások linkek hibásak / forum / értéke van kétszer ... Szóval rossz beállításokat.

Azt hiszem, a legegyszerűbb módja az lesz, hogy PM nekem hozzáférési adatait a Admin CP és FTP. Aztán ellenőrizni tudja a helyét.

1) Kérjük PM hozzáférési adatait fogjuk ellenőrizni a beállításokat.
    2) De valami baj van a konfiguráció, mert fordítást linkek alatt zászlók bomlanak - dupla / forum /
    3) Nem azt adott megoldás - nem teszünk reklám azok számára, cache technológia. Kérjük, megtalálni a legjobb megoldást. Ne feledje, hogy néhány ilyen megoldások nem csak a cache, hanem pre-fordító, ami a PHP sokkal gyorsabban - a részletekért kérjük fenti technológiákat a saját oldalakat vagy fórumokat külön a php

Köszönöm, hogy hozzáférési adatait.

A kérdés a hibás linket is, mert a rossz beállítás. A paraméter Fórum könyvtár, Akkor meg (szóközök nélkül)
    http: / / cutimalaysia .my / forum
    Ahol egyértelműen le:
    Ha a fórum nem kapcsolódik a tartomány de néhány könyvtár, amely tartalmazza az URL, akkor be kell állítani itt. Állítsa be a "/" az elején, és anélkül, hogy "/" a végén, azaz "/ Forum"
    Ön még nem létezik jó példa ... Ezért kérjük meg van a megfelelő értéket - a forum is / Forum

Is - miért állított be értéket Fórum fő domain? Ön a sub-domain a forum? Ha igen - Kérem, adja meg legalább az egyik példa a sub-domain használható a fórum. Ha nem, akkor kérjük, tiszta érték ezt a paramétert. Ez világosan:
    Állítsa csak akkor, ha használ aldomainek a forum.
    Is - akkor még nem tudták, állítsa be a megfelelő vBET szabályokat .htaccess fájlt a fórum könyvtár. Ez van szükség, ha használni szeretnénk, SEO linkek. Itt megtalálja a pontos utasításokat így: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Is - amikor a fórum fordítás már dolgozik (először ellenőrzi, hogy mielőtt a következő lépéseket), akkor meg kell tenni még 2 dolog:
    1. Integrálja vBSEO hogy lefordított linkek (lásd readme.html a vBET csomag utasítások)
    2. Hagyjuk lefordítani oldal külső fóruma könyvtárban (a főoldalon kívül, és mivel nem fórumba szükséges speciális integrációs) - itt megtalálja utasításokat, hogyan kell csinálni: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546

Nem sokkal -, hogy nem tett megfelelő lépéseket. Felhívjuk figyelmét, hogy adunk válaszokat itt ingyen - így csináld magad teljesen ingyen. Még ha úgy érzi, ez nem a terület, akkor fizet nekünk 30 $ integráció http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Ha azt szeretnénk, hogy csináld magad - minden utasítást állnak rendelkezésre, kérjük, most parlagon pontosan az utasításokat. Továbbá kérjük ossza meg velünk, amikor befejezte, és írja le eredményeit.

Mi a fejlődés? Szüksége van más tippeket?

Send PM és e-mail - továbbra is várja a választ. A megoldás már leírt - kérjük, ugar az és ad választ az eredmény.

Még mindig van a konfigurációs lezuhant, és még mindig nem kapott választ Öntől. Csak küld üzenetet a fórumba. Azt akarja, hogy segítsen

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •