Michal,
Elnézést a késedelmes válasz - voltam nyaralni a múlt héten.
Úgy emlékszem, hogy a wp-robot autotranslates segítségével akár Google, Yahoo vagy bablefish (rendelkezésre álló opciók a config), így vessen egy pillantást a végrehajtás társ.
üdvözlettel
Márton
Köszönöm - Én meg fogja vizsgálni ezt. Most már "új remény" - Google azt állítja, hogy a fordítás API nem lesz lezárva, csak változott a fizetett egyet. Ez azért fontos, mert nincs más API ad sok nyelven. Mégis fogjuk vizsgálni más lehetőségeket, mert most nincsenek részletek az új Google stratégia.
Nem lenne nagyszerű, ha vBET még mindig használja a Google API együtt, hogy képesek a másodlagos ingyenes fordító, ha szükséges. Számomra egy fizetett google API érdemes lenne rá.
Ahogy írtam fogjuk ellenőrizni más lehetőségek is. Bármikor használhatja a Google néhány fordítások nem támogatja mások által és egyéb szolgáltatások, ahol lehet, hogy ingyen. Ez az, ahol megyünk.
Következő ötlet, hogyan kell kezelni további fordítást API hozzá egyszerű paraméter, ahol meg lehet dönteni akarsz mindent fordította a Google, vagy más API, ahol ez lehetséges.
Az ilyen megoldás, továbbra is lehetővé teszi, hogy minden nyelvén és az alacsonyabb költségek (Google Translation API kerül kifizetésre.) Szintén konfiguráció lesz triviális - csak egy paraméter. És azoknak, akik szeretnének választani fordítói szolgáltatás (amikor néhány fordítás több mint 2 opció) mi lesz egyszerű php tömb mapping fordítást szolgáltató. Ott, ahol lehetőség lesz, hogy több mint 1 szolgáltató más, mint a Google fogjuk megjegyezni ezt php comment. Így nyitott konfigurációs fájl nem látható, mi kell fordítani a Google (más szolgáltatók ilyen nyelv), és mi lesz lefordítva más szolgáltató - amely egy és mit támogat adott fordítást. Egyszerűen minden nyelven lesz térképen, hogy hol lesz a kulcsa nyelvi kódot és érték szolgáltató.
Aki nem törődik részleteket csak azt, hogy olcsóbb fordítások - csak kapcsolja be egy lehetőséget. Ki akar részleteket, és részletes döntéseket csak egy szöveg változik a másik a megfelelő php táblázatban.
Ez aktuális gondolat, hogy hogyan adjunk támogatást más fordítást API.
Észrevételeket értékelik![]()
Igen találtam információt, hogy a wp-robot használatával yahoo bablefish (ez az egyik megoldás) a fordítások. Csináltam megjegyzés azt a munkahelyen ezt a kérdést, és én fogja vizsgálni, hogy több. Ha bármilyen további információt ezen a területen adja meg itt, vagy PM. Köszönöm![]()
Kérjük, olvassa el itt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
Ez úgy tűnik, hogy jó alternatíva. Mégis azt kell ellenőrizni engedély részletei. Ez ingyenes, de van néhány további megjegyzés a kapcsolatot velük, így meggyőződhetünk kapcsolatot, és tisztázzák lesz lehetséges, hogy a Microsoft API ingyenesen vBET az adapter réteg.
Csak küldj egy levelet néhány kérdést a mail címre a Microsoft által a Microsoft Fordítás API oldalon. Megnéztük engedéllyel, és nem talált korlátozás, de biztos akar lenni abban amit kerestem a megfelelő helyen, és nem hiányzik valami. Tehát ebben a pillanatban várjuk tisztázása lesz legális Microsoft Translation API vBET.
Mi fogja Önt tájékoztatni![]()