Megkérdeztem a CPU sebességét, mert ahogy már mondtam Server Load csak virtuális érték, így a gyors processzor ugyanazon a szerveren terhelést jelent majd mást, mint a lassú CPU (gyors, egy fog tenni a munkahelyek gyors, így még ha vannak további feladatok várnak A sorban az fogja kezelni gyors).
Az Ön több CPU-k - ebben a pillanatban én vagyok elveszett, mint te. Ez a szerver, és nem fogok segíteni, hogy meghatározza Van 1 vagy 3 CPU-k. Elmondhatom, hogy a szerverek, hogy jobb, ha nagyobb mennyiségű lassabb CPU-k, mint a kisebb mennyiségű gyorsabb. 2 +2 = 5 azt jelenti, hogy a 2 processzorok teljesítmény 2 fog tenni jobb munkát, mint 1 processzor teljesítmény 4, mert a szerver még sok kis feladat, és miután 1 processzor nem tudod, hogy a párhuzamos utat.
Server Load is lesz más jelentése szerint a processzorok száma. Ha tényleg van 3 gyors processzor, akkor szerver terhelés 6 (ennek összege nem egy CPU) rendben is anélkül, hogy további ellenőrzést. Ha 1 processzor, akkor meg kell továbbá ellenőrizni valós válaszidő a csatorna. Ahogy írta már meg is tetted, és ez rendben van.
Az idő látod a szerver terhelése nagyobb és lassabb oldalon (cache-elt egy - ne feledje, hogy nem tárolt a valós válaszidő nem felel meg a szerver, hanem akár a Google válaszidő), kérjük, ellenőrizze van, mert nagyobb a forgalom , vagy talán azért, mert bizonyos háttér feladatok (pl. vBulletin cron munkahely, vagy akár a saját operációs rendszer - mint például az automatikus frissítési feladatok, vagy valami ilyesmi).
Szerint az utolsó választ - ha nincs igazi kérdés - van szüksége a jövőben segítséget ebben a témában most?

Válasz idézettel