Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 13 A 13

Téma: Segítségre csökkentve szerver terhelés

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Megkérdeztem a CPU sebességét, mert ahogy már mondtam Server Load csak virtuális érték, így a gyors processzor ugyanazon a szerveren terhelést jelent majd mást, mint a lassú CPU (gyors, egy fog tenni a munkahelyek gyors, így még ha vannak további feladatok várnak A sorban az fogja kezelni gyors).
    Az Ön több CPU-k - ebben a pillanatban én vagyok elveszett, mint te. Ez a szerver, és nem fogok segíteni, hogy meghatározza Van 1 vagy 3 CPU-k. Elmondhatom, hogy a szerverek, hogy jobb, ha nagyobb mennyiségű lassabb CPU-k, mint a kisebb mennyiségű gyorsabb. 2 +2 = 5 azt jelenti, hogy a 2 processzorok teljesítmény 2 fog tenni jobb munkát, mint 1 processzor teljesítmény 4, mert a szerver még sok kis feladat, és miután 1 processzor nem tudod, hogy a párhuzamos utat.
    Server Load is lesz más jelentése szerint a processzorok száma. Ha tényleg van 3 gyors processzor, akkor szerver terhelés 6 (ennek összege nem egy CPU) rendben is anélkül, hogy további ellenőrzést. Ha 1 processzor, akkor meg kell továbbá ellenőrizni valós válaszidő a csatorna. Ahogy írta már meg is tetted, és ez rendben van.

Az idő látod a szerver terhelése nagyobb és lassabb oldalon (cache-elt egy - ne feledje, hogy nem tárolt a valós válaszidő nem felel meg a szerver, hanem akár a Google válaszidő), kérjük, ellenőrizze van, mert nagyobb a forgalom , vagy talán azért, mert bizonyos háttér feladatok (pl. vBulletin cron munkahely, vagy akár a saját operációs rendszer - mint például az automatikus frissítési feladatok, vagy valami ilyesmi).

Szerint az utolsó választ - ha nincs igazi kérdés - van szüksége a jövőben segítséget ebben a témában most?

Senior tag

Michal, köszönöm a részletes választ, akkor 4 processzorok, az egyetlen gond az összeg%-os cpu, hogy vBET fogyaszt, ahogy írja ez van are3 folyamatokat mutatja TOP számára vBET 55%, 52% és 48% CPU használat és ezek a folyamatok mind a fájl / vbenterprisetranslator_seo.php, ha nem több, akkor azt akkor én köszönöm a megjegyzéseket, és meg kell élni vele, mint én biztosan nem engedheti meg magának egy másik szerverre áthelyezni vagy frissíteni az jártam attól, hogy VPS a VM felhőben hosting a dedikált megtartása érdekében vBET fut, a következő ugrás dual négymagos (8 CPU-k) is az én árkategóriában.

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amit ou látom nem VBT CPU-fogyasztás, hanem az egész fórum fogyasztás. vbenterprisetranslator_seo.php nem csinál semmit - csak beállítja néhány változót, és tette a belső átirányítást, hogy valóban kért fájl - ez csak front controller. Minden kérést megy vbenterprisetranslator_seo.php - beállított, hogy a. Htaccess fájlt.

Tehát ez nem vBET fogyasztást - ez az egész fórum fogyasztás. Normál oldalak vBET nem csinál semmit - csak növeli zászlók. A lefordított oldalak teljes fordítási folyamat történik, így CPU lesz mindig nagyobb, mint a szokásos oldalon, mert történik, miután a rendes oldalon keletkezik. Tehát először normális generációs történik majd eredmény fordították - így nincs esély, hogy ez withour többletköltséget. Vagy ... Van megoldás erre a hangya, hogy a neve Vendég Cache - a vendégek az egész oldal cache-elt, és nem fordítás történik, amíg a cache nem járt le. Tehát, ha már vendégként cache majd vBET nincs több megoldás, hogy a fordítások kevesebb forrás felhasználásával. Csak akkor tudja kikapcsolni fordításában - lesz majd kisebb forgalmi lefordított oldalak így kevesebb erőforrás-felhasználás a fordítások.

Csináltunk sok erőfeszítést a profilalkotás vBET, változó algoritmusok, hozzátéve, nagyobb teljesítmény javítására. És soha nem kezeljük ezt a kérdést zárt. Még ebben a pillanatban is több réteg cache, dolgozunk alkalmazásával, amelyek sok változást és a különböző tartalmak az azonos URL függően a felhasználói csoportokat, vagy akár az egyes felhasználók (ha néhány modul egészíti ki ilyen dolgok), és ez megköveteli a továbbfordít Minden bejelentkezett felhasználó kérésére. Az adatgyűjtő a felhasználó már csak a cache mondat fordítását, de nem az egész oldalt, mint a felhasználók számára. Felhívjuk figyelmét, hogy vBET az újabb és újabb teljesítménybeli fejlesztéseket - még ha soha nem lesz mágikus fordítás nélkül erőforrás-felhasználás. További funkciók mindig azt jelenti, pótlólagos erőforrás-felhasználás.

Megnéztük a forum válaszidő, és ez nagyon jó. Szóval nem hiszem, hogy térjenek át más szerverre ebben a pillanatban. Ahogy írta - még mindig a felét források ingyenes. Fizet a források, így nincs semmi baj használni. És még mindig a biztonságos zónában - így akkor is, ha a forgalom növekedése a fórum válasz megfelelő időben. A CPU First Light 70%-a átlagos használata (nem csak néhány pillanatra - átlag). Ez az első utalás aggódni források. Ha figyelmen kívül hagyja ezt, akkor 90%-os átlagos CPU-fogyasztás jelenti olvasni fény, riasztó, és azonnali kell frissíteni - egyébként még alig több forgalmat tud drasztikus teljesítmény csökkenését. A memória akkor is más, és függ az OS beállítások SWAP.

És ahogy PS - kérjük, fontolja megoldások, mint a VPS - ahol felveheti erőforrások nagyon könnyen nélkül újratelepítése

Ha már parlagon minden teljesítményét tippeket, akkor egyetlen dolog, hagyta, hogy tiltsa bizonyos nyelvén és frissítéseit vBET, mint jönnek.

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •