Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 20 A 20

Téma: Frissítés után rankbadges kap elvitték.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Egész kódot a csoportokat, akkor a fájl / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Erre csak egy függvény, amely felhasználható reakció vBulletin logika (a horog: userdata_presave) És a függvény neve vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 találat).

Egyéb 2 funkciók a fájl, mely módosítja használt eltávolítására vBET csoportokat során vBET un-telepítés és sehol máshol.

Így ha rossz vBET miatt, akkor lehet csak azért, mert a függvény vbet_changeDefaultLanguageGroup. Semmi mást, hogy bármilyen változás a csoportokat.

Tehát, ha szeretné tiltani, akkor a legegyszerűbb módja az, hogy csak disable "Set megfelelő Default Language Group" plugin. De ez kikapcsolja az automatikus fogantyú vBET csoportokat. Tehát, ha szeretné ezeket is el kell távolítani csak távolítsa el azt Admin CP.

Javasoljuk, hogy csak letiltani a plugin az első. Ha úgy találja, a probléma megszűnik, akkor tudjuk ellenőrizni, hogy újra (megnéztük már kétszer), még mindig van ugyanaz a dolog - nem tudjuk, hogyan lehet reprodukálni a problémát.

Ön is tudja nézze meg a többi plugin horog userdata_presave és a változás végrehajtása érdekében végre kell hajtani, mielőtt után vBET a plugin.
    Utoljára szerkesztette vBET; 06-06-11 -on 20:41.

Senior tag

Miután eltűnt, hogy a plugin, és futás nélkül körülbelül 48 óra, most nem volt ezt a kérdést újra. Szóval azt hiszem, biztonságban lenne a feltételezés, hogy ez azért van, mert vBET hozzá és további csoportot, és ha van egy pár már, valamilyen oknál fogva a többiek kap elvett néhány cron fut. lol, hogy hangzik egy kicsit homályos tudom, de nem a plugin, hogy minden jó megint.

OK, így - ellenőrizni fogjuk újra. Ez volt az egyetlen változás, amit tett - letiltja a plugin? Vajon vBET csoportok továbbra is a fórumon, vagy eltávolítani az? Mi a pontos verzióját vBulettin (akarunk nézni közelében nemcsak a kódunkat, hanem a horog környezetben)?

Senior tag

Igen, ez az egyetlen változás tettem. És vettem a kullancsok ki a csoportokat, a vBET. De még mindig ott van mégis. Van egy egyszerű módja, hogy távolítsa el azokat? Mert vesz fel egy csomó helyet.

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    És vettem a kullancsok ki a csoportokat, a vBET.
    Mit jelent ez pontosan? Mit csináltál?

VBET eltávolításáról csoportok - meg tudod csinálni Admin CP-ban vBulletin választások vagy a végrehajtó funkció vbet_removeDefaultLanguageGroups -tól / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha eltávolítja az általunk nem lesz sör, hogy közelebb kell nézni a kérdést, mert ez történik csak a forum.

Senior tag

Mit jelent ez pontosan? Mit csináltál?
    Én kiválasztva a csoportokat, a vBET. Mint amikor kiválasztja a felhasználó az AKCS-ez lesz a kullancs / jelet mondjuk "spanyol", mint egy újabb csoportot. Ez azt kiválasztva.

Mint írtam neked PM még mindig nem tudom, mi az oka a kérdés a fórumon. Még tettem néhány változtatást vBET kódot ezen a területen. Most vBET kezeli a csoportok csak akkor, ha néhány csoport változott, vagy ha a felhasználó alapértelmezett nyelv chanes. Tehát horog bekerül feltétel:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Fogalmam sincs, fog segíteni a kérdés, mivel nem tudjuk, mi okozza azt. Egyébként lehet, hogy segít. Ahogy írtam neked PM, a változások történetének gyakran csoportokat előtti oszlop törlődik - talán azért, mert azok, ahol nem kerül az adatbázisból egyáltalán. Ezzel ez a feltétel ebben az esetben vBET nem tesz semmit, mert a fülkében esetekben, amikor a felhasználó változások adatokat felhasználó CP vagy admin Admin CP, majd a csoportok tölti be.

Ez része lesz a következő kiadásban, ezért kérjük ellenőrizze azt. Ha ez nem működik, akkor kikapcsolja a horgot megint, és mi történik vizsgálatot újra.

Kérjük, erősítse meg a frissítés után nem is segít.

KIADOTT - ez megerősítést nyert. A gyors fix kérjük:
    1. Ugrás Admin CP -> Plugins és termékek -> Beépülő modul-kezelő
    2. Keresse horog nevű Állítsa be a megfelelő alapértelmezett nyelv csoport A horog userdata_presave és kattintson a Szerkesztése mert
    3. Add elején kódot:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Add végén kódot:
    PHP Code:

5. Mentsd el
    Utoljára szerkesztette vBET; 01-07-11 -on 01:27.

Senior tag

OK, frissítettem most, és ellenőrzi, ha továbbra is ezt a problémát. Azt tudatja Önnel. Köszönöm.

Senior tag

Futtatása után a frissítés több mint 2 napig most, és anélkül, hogy a fogyatékosságot plugint, vagy bármi más, még nem volt ezt a kérdést újra. Szóval azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy a fix volt a trükk. Még egyszer köszönöm Michal. Egy igazi nagy köszönet! Tudom, hogy ez a kérdés csak jelen a fórumon, és őszintén értékelni az extra mérföldet mentél, hogy segítsen nekem ebben!

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Köszönöm a megerősítést

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •