Mint írtam neked PM még mindig nem tudom, mi az oka a kérdés a fórumon. Még tettem néhány változtatást vBET kódot ezen a területen. Most vBET kezeli a csoportok csak akkor, ha néhány csoport változott, vagy ha a felhasználó alapértelmezett nyelv chanes. Tehát horog bekerül feltétel:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Fogalmam sincs, fog segíteni a kérdés, mivel nem tudjuk, mi okozza azt. Egyébként lehet, hogy segít. Ahogy írtam neked PM, a változások történetének gyakran csoportokat előtti oszlop törlődik - talán azért, mert azok, ahol nem kerül az adatbázisból egyáltalán. Ezzel ez a feltétel ebben az esetben vBET nem tesz semmit, mert a fülkében esetekben, amikor a felhasználó változások adatokat felhasználó CP vagy admin Admin CP, majd a csoportok tölti be.
Ez része lesz a következő kiadásban, ezért kérjük ellenőrizze azt. Ha ez nem működik, akkor kikapcsolja a horgot megint, és mi történik vizsgálatot újra.
Kérjük, erősítse meg a frissítés után nem is segít.
KIADOTT - ez megerősítést nyert. A gyors fix kérjük:
1. Ugrás Admin CP -> Plugins és termékek -> Beépülő modul-kezelő
2. Keresse horog nevű Állítsa be a megfelelő alapértelmezett nyelv csoport A horog userdata_presave és kattintson a Szerkesztése mert
3. Add elején kódot:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Add végén kódot:
5. Mentsd el