Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 20

Téma: Frissítés után rankbadges kap elvitték.

Senior tag

Exclamation Frissítés után rankbadges kap elvitték.

Én ma már hatalmas probléma a tagok. Mivel a frissítés mindenkinek tartja az elvesztése az extra rankbadges. Ezek kap hozzáadott kézzel további csoportokat. De a pillanatban a cron fut, hogy frissítse a soraiban mindenki elveszti a kézzel bevitt is. Ez nem történt meg, mielőtt ezt a frissítést.

Kérjük, tanácsot!

Köszönöm.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia. Mielőtt ezt a frissítést vBET nem használta csoportok egyáltalán. vBET4.3.0 verzió oficially tekinthető instabil béta változata, így a kérdés az új functionalisies megtörténhet. Elnézést a bajok, akkor működni fog megoldani.

Kérjük, hogy több információt rankbadges. Vajon natív BB funkciók vagy valamilyen mod? A standon esetekben - hol találhatók? Melyik cron feladat eltávolítja? Nem befolyásolja egyéb kiegészítő csoportokat, vagy csak azokat, amelyek rankbadges? Vajon történik, ha cron feladat fut vBET dissabled?

Senior tag

Ez csak az alapértelmezett beállítás vBulletin csoportokat. A rang, stb nincs mod. Igazán nem értem, miért vBET most használ a csoportok?

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Melyik cron feladat eltávolítja? Nem befolyásolja egyéb kiegészítő csoportokat, vagy csak azokat, amelyek rankbadges? Vajon történik, ha cron feladat fut vBET dissabled?

Ha ez BB alapértelmezett beállítás - írj milyen beállításokat kell beállítanom, hogy repoduce, hogy az én teszt fórumon? Ha le nekem - igyekszem, hogy ugyanazt az eredményt, mint te.

Köszönöm

Senior tag

A frissítés felhasználói rangok és címek cron eltávolítja. A vBET letiltotta rendben van.

Hogyan magyarázza ezt? hmmmmm

Csináltam jó néhány további csoportokat, és ezek is kap egy rankbadge (amely összefüggésbe az a csoportokat) Most úgy tűnik, hogy ha több mint egy vagy két további csoportokat ki (kézzel) a tagja, amikor a cron fut, vesz azok kézzel hozzá is van.

Remélem, értitek.

Senior tag

Ez most válik nagy kérdés számomra. Én több mint 50 000 tagja van, és meg kell értenie, hogy én kézzel fel ezeket a csoportokat, minden nap ebben a szakaszban. Van-e nem úgy értem, hogy kézzel ki ezt a csoportok vBET most ad? Nem is érti, miért tette ezt!?

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Ez csak az alapértelmezett beállítás vBulletin csoportokat. A rang, stb nincs mod. Igazán nem értem, miért vBET most használ a csoportok?
    Ez kértek itt van: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Megértem, hogy óriási probléma az Ön számára. Annak érdekében, hogy amilyen gyorsan csak lehetséges, kérjük csak PM nekem a hozzáférési adatait Admin CP és az FTP. Továbbá kérjük, mondja meg, amely pontosan csoportot tudok hozzá itt és amely pontosan cron feladat (név szerint) azt kell futtatni, hogy a probléma. Én ellenőrizze és javítsa ki a helyet - ez ad leggyorsabb eredményt. Fogom kezelni ezt a személyes és nem ma, ha küldesz nekem részletek elég gyors (I lesz elérhető 4-5 több órát ma, 1 órás szünet most). Ha nem szeretné megosztani a hozzáférési adatait, akkor még van szükségem részleteket, hogyan kell beállítani a teszt fórum a hatás.

Továbbá még egy kérdés, hogy megértette a kérdést helyesen - nem a csoportok távolítják el (tehát csoportot eltűnnek fórum), vagy csak megbízást felhasználó csoportot eltűnik. Tehát hozzá kell adnod a csoportok újra, vagy rendelhet felhasználó csoportot újra?

Senior tag

Köszönet Michal. PM elküldte.

Amit látok egyre elvitték a cron az én "Legend" és a "Xtreme" csoportok / soraiban. Igazán nem tudom, hogyan magyarázzam meg. Remélem látható az én fórumon. Én nem is pontosan tudja, melyik cron. De minden nap után, ha ezeket a kézzel, ők elmentek újra. Tehát én vagyok találgatás azt, hogy a cron frissítése usertitles és rangsorolja.

Köszönöm a segítséget!

Mint írtam PM-ben - Megnéztem az összes napi cron feladat a fórumon, és nem talált semmit. Ebben a pillanatban nem tudjuk reprodukálni a problémát, így nem tudunk dolgozni rajta. Szintén írtam meg igazán doupt hogy vBET kérdés - van probléma, hogy csak néhány speciális felhasználók elveszítik csoportokat, és mások nem laza ugyanazt a csoportok - ha lenne valami, automatikusan valószínűleg ez érinti az összes felhasználó ezzel a csoportot . Megnéztem vBET kódot csoportok újra és találtam semmit, mi okozhatja ezt a problémát. Így talán az okozza, hogy bizonyos tevékenységek által végzett azon felhasználók - kérjük beszéljen nekik kideríteni ott volt néhány közös fellépés.

Röviddel - Nem hiszem, hogy ez vBET hiba, még hajlandó vagyok, hogy ellenőrizze részleteket, amikor nekünk információt hogyan lehet reprodukálni a problémát. Én kétszer ellenőrzik a napi cron feladat a fórumon, és nem talált semmit. Kérjük, adja meg részletesebb információkat, hogyan lehet reprodukálni a problémát.

Senior tag

OK, 2 nap, mentem vissza a régi vBET. Nem egy probléma ezekben a 2 nap. Tegnap este frissítettem, és ma reggel kellett újra hozzá további csoportokat legalább 10 tagja van. Meg kell valami köze a további csoportok vBET most is hozzáteszi. Ezért kérjük, mondja meg, hogyan lehet eltávolítani ezeket a teljesen vBET mert nem folytathatnak, mint ez. Köszönöm.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •