Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 15

Téma: Ékezet nem megfelelően jelenik meg ...

Hozzászóláslánc nézet

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Junior Member

Default Ékezet nem megfelelően jelenik meg ...

Szia.

Én a vBulletin 4,08.

Én használni vBET a két fő nyelv ... Angol és francia nyelven. Én a fórum alapértelmezett nyelve az angol. Ugyanakkor, ha egy francia felhasználó hozzászólásainak, a fordítás helyesen jelenik meg angolul. Ugyanakkor a francia az ékezetek nem jelennek meg. Ehelyett megjelenik, mint ez:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Meg kell megjeleníteni, mint ez:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Saját fórum megjelenítésére beállított mindkét nyelven az ISO-8859-1. Ezért nem vagyok UTF-8

Azt is követte a telepítési utasításokat nagyon szorosan.

Az egyetlen módosítás tettem, hogy vBET, hogy én megváltozott az alapértelmezett zászlók a CSS-Sprite. Azonban, néztem a kódot, és semmi én kell hatása az is, hogy a dolgok nem jelenik meg.

Be kell alakítani a db az UTF-8 megoldani ezt a problémát?

Minden tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette freddie3218; 07-03-11 -on 16:12. Indok: Én szerkesztette az eredeti idézet, mert ez a fórum jelenik meg helyesen. Én hozzá egy szóközt a "& # 233" mezőket.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •