Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 15

Téma: Ékezet nem megfelelően jelenik meg ...

Junior Member

Default Ékezet nem megfelelően jelenik meg ...

Szia.

Én a vBulletin 4,08.

Én használni vBET a két fő nyelv ... Angol és francia nyelven. Én a fórum alapértelmezett nyelve az angol. Ugyanakkor, ha egy francia felhasználó hozzászólásainak, a fordítás helyesen jelenik meg angolul. Ugyanakkor a francia az ékezetek nem jelennek meg. Ehelyett megjelenik, mint ez:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Meg kell megjeleníteni, mint ez:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Saját fórum megjelenítésére beállított mindkét nyelven az ISO-8859-1. Ezért nem vagyok UTF-8

Azt is követte a telepítési utasításokat nagyon szorosan.

Az egyetlen módosítás tettem, hogy vBET, hogy én megváltozott az alapértelmezett zászlók a CSS-Sprite. Azonban, néztem a kódot, és semmi én kell hatása az is, hogy a dolgok nem jelenik meg.

Be kell alakítani a db az UTF-8 megoldani ezt a problémát?

Minden tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette freddie3218; 07-03-11 -on 16:12. Indok: Én szerkesztette az eredeti idézet, mert ez a fórum jelenik meg helyesen. Én hozzá egy szóközt a "& # 233" mezőket.

Junior Member

Hát .... Én tiltva minden más plugin, és én még mindig ugyanaz a probléma. Úgy néz ki, mint egy hibát a vBET

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hello, nem használ UTF-8 fórum és adatbázis, vagy nem?
    Ha nem - kellett volna a megoldás az Ön számára. Én wil készíteni, és írja ide.

Ha - kérjük, illessze be itt egy URL-t a téma ebben a kérdésben.
    Köszönöm

Junior Member

Quote Eredetileg írta: kamilkurczak View Post
    hello, nem használ UTF-8 fórum és adatbázis, vagy nem?
    Ha nem - kellett volna a megoldás az Ön számára. Én wil készíteni, és írja ide.

Ha - kérjük, illessze be itt egy URL-t a téma ebben a kérdésben.
    Köszönöm
    Nem, nem használom az UTF-8 fórumon vagy adatbázis. Én az ISO-8859-1.

Láthatjuk a problémát élő megtekintésével ebben a témában:

$ 1 Ez egy teszt

Köszönöm.

Junior Member

Minden hír, hogy mi okozza ezt?

hello,

Én tesztelés az én teszt fórum (a nem UTF), és nem tudom reprodukálni, de megpróbálhatod ezt a megoldást.
    Van valami az Ön számára:
    1. nyílt, hogy egy másolatot, és szerkessze ezt a fájlt:
    fórum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
    2. ebben a funkcióban található:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    

$string); 

//decode two byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e'

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\''

$string); 

return 
    $string;
        } 
    3. és magyarázza az összes vonal nélkül visszatérés ehhez hasonló:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 
          //  $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    
                //    $string); 

//decode two byte unicode characters 
            //$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e', 
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'', 
            //        $string); 

return $string;
        } 
    4. ment és teszt!

ez a munka csak az új hozzászólások. minden meglévő hozzászólást kell szerkeszteni kézzel.
    Én nem Shure, hogy van egy ISO fórum de tesztelheti. Ha nem jó - kérjük, írja felül ezeket a változásokat bu régi fájl

Junior Member

Hi,

Ez egy jó próbát. Azonban ez nem működik.

A kimeneti most látható: "Ceci est un teszt. S'il vous plaà ® t ignorer ce üzenetet."

A kimenetet kell: "Ceci est un teszt. S'il vous copf ignorer ce üzenetet."

Ezért én visszatért.

Itt az egyik dolog, amit észrevettem:

Amikor meghirdet, és a szerkesztést, nem jelenik meg megfelelően. Azonban, ha megüt a WYSIWYG szerkesztő gombot, hogy belépjen "alap üzemmód", akkor is helyesen jeleníti meg a WYSIWYG szerkesztő. Azonban, amikor megpróbálom megmenteni, ez visszatér mutatja helytelenül újra. Úgy tűnik, hogy a WYSIWYG szerkesztő nem elemzés a dolgok helyes mentés előtt, amikor én vagyok a vBET idegen nyelven, vagy ha én vagyok a [lang =] címkékkel. Azonban, ha hozzászólás egy idegen kifejezés használata nélkül [lang = fr] tag, akkor jelenik meg helyesen, ha takarít. Tehát úgy tűnik, hogy vBET nem teszi lehetővé a WYSIWYG szerkesztő elemezni megfelelő mentés előtt ... ha nincs értelme.

Ön ezt a kérdést, ha szeretné hozzászólás lefordított oldal vagy sem? kérjük, írja le, mit kellene tennem, hogy ugyanazt az eredményt az én teszt fórum.

Junior Member

Quote Eredetileg írta: kamilkurczak View Post
    Ön ezt a kérdést, ha szeretné hozzászólás lefordított oldal vagy sem? kérjük, írja le, mit kellene tennem, hogy ugyanazt az eredményt az én teszt fórum.
    Nem tudom, ha lehet reprodukálni ezt a forum, vagy sem. Azonban ez az, ami történik:

VBulletin verzió 4,08
    Van két nyelven oldalamon: angolul és franciául. Én tiltva az összes többi nyelv, és minden más zászlók.
    Minden angol és francia fordítása egész site rendesen, a megfelelő hangsúlyok. Az egyetlen alkalom, a hangsúlyok nem megfelelően jelennek meg az, ha valaki használja a francia nyelvet és hozzászólás francia ... amelyek a "francia" választották a felhasználói profil. Ebben az esetben vBET kiosztja a megfelelő BBCode automatikusan, amikor post. IE: "[lang = fr]" Azonban, ha azt állítják, hogy postai úton, az ékezeteket a saját hozzászólás nem jelenik meg megfelelően. Ha ez nyomja meg a "szerkesztés hozzászólás" gombra, akkor azt fogja látni, hogy postai úton a fejlett WYSIWYG szerkesztő jelenik meg rosszul (én minden számla létre, hogy használja a WYSIWYG szerkesztő, még a gyors választ, alapértelmezés szerint annak érdekében, hogy minden felhasználó csatolni képek a hard-drive). Azonban, ha váltani a "kapcsoló szerkesztő mód" gomb oda-vissza, akkor azt fogja látni, hogy hozzászólás jelenik meg megfelelően. Mégis, amikor megpróbálja menteni a változásokat a posta, akkor ismét megjeleníteni rosszul, amikor menteni a post.

Ez a probléma csak akkor történik, amikor a felhasználó a "francia" saját felhasználói profil beállítások és kiküldetés francia nyelven ... így vBET hozzá az [lang = fr] egy üzenet automatikusan.

Saját fórum az alapértelmezett nyelv az angol.

Ha kell, hogy nézzen körül az én fórumon ... PM nekem, és én küldök neked a szükséges információkat, hogy nézd meg az én admin panel beállítás.

Remélem, ez az információ hasznos.

Köszönöm.

Igen. Meg tudom erősíteni, hogy az én teszt fórumon!
    Ez egy bug vBET így kell mozgatni a téma a hiba jelentési részt.

Észrevettem, hogy van egy kódolási probléma betűk ASCII kóddal alatt

Tudom reprodukálni, hogy az én teszt fórum, így tudok javítani való hozzáférés nélkül a forum

Megpróbálom megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára.
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 11-03-11 -on 11:40.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •