Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Kérdezd meg a felhasználó választhat nyelvet session indul

Senior tag

Default Kérdezd meg a felhasználó választhat nyelvet session indul

Hi all, nekem van beállítva vBET kérni a felhasználók milyen nyelvet szívesen az ülés (anyanyelvükön vagy a fórum alapértelmezett), a kérdés merül fel a saját anyanyelvén, de a gombok a englsh, a tetején, hogy ez egy " igen / nem "típusú kérdés, de a gombok" Ok "és" Mégse ", így im feltételezve, hogy éppen most használta a html figyelmeztető doboz ház a kérdést, és tudom, hogy a szöveg a gombokat nem lehet megváltoztatni.

Van egyébként, hogy vagy kódot a megfelelő kérdésre doboz megfelelő gombokat, hogy a szöveg lehet megváltoztatni vagy (és azt hiszem, ez könnyebb) kódját a mezőbe, és linkeket a válasz gombot, így lett volna a lefordított kérdést, majd Az igen gomb van egy szöveges link anyanyelvükön, mint ez:

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] Lengyel [/ url] [/ lang]

és a No gomb lehetett volna

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] angol [/ url] [/ lang]

Lehetséges ez?

Üdvözlettel,
    Simon

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Helló,
    Voltam a helyszínen, és volt egy üzenet doboz szövegét az én eredeti (lengyel) nyelvet. Gombok is (az első volt az "OK" a második volt a "Anuluj" - ami azt jelenti, "Mégse")

Senior tag

Köszönöm Kamil, ez csak, hogy a felhasználó azt mondta, hogy OK és Cancel, akkor nem azt mondják, hogy volt saját nyelvén, menj előre, és jelölje be ezt megoldani

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Köszönöm a megerősítést - megoldódott

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •