Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: Ohhh nem. VB 4.0.5 install ment rosszul

Junior Member

Default Ohhh nem. VB 4.0.5 install ment rosszul

Hi, telepítettem vBET és utána irány a legjobb tudtam. Néhány nehéz megérteni. Én szerkesztett functions_vbseo_createurl.php és functions_vbseo_url.php
    Használom VBSEO én szerkesztett .htaccess fájl használata Ez az oldal A legjobb tudtam az irányban. És most oldalamon egy üres fehér oldal. Megnéztem a FAQ terület 2 óra este. Saját honlap egy mappában a fő oldalon.
    Például: mainsite / forum
    Úgyhogy be a fórum URL de a site üres fehér oldal. Minden segítséget nagyra értékelik. Az egész oldal le ...

Köszönöm
    Megvettem a teljes verzió

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Ha üres oldalt érdemes megnézni mit a megfelelő libriaries telepítve. Telepíteni kell a CURL és iconv.
    Lásd ide a részletekért:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Kérjük, a maintime csak meg vBulledin dissabled és kommentálják vBET. Htaccess szabályok, így a fórum fog működni. Továbbá kérjük, küldje el nekünk a tényleges teljes tartalmát. Htaccess fájl - ellenőrizni fogjuk a szabályokat. Mégis minden bizonnyal - ha csak nem a megfelelő libriaries.

Van is egy több helyszínen oka, hogy - ha az oldal betöltése, valamint a rakodási, valamint a rakodási - akkor ellenőrizni kell, hogy van kapcsolat a Google. Néha szerverek blokkolja a kimenő kérelmek - kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET megköveteli, hogy szabad kimenő kéri, hogy a Google - Google fordítás. Ellenőrizze, hogy használja ezt a tippeket: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Junior Member

Szia, köszönöm a tippeket! Én google ellenőrzés és az eredmények került>
    Kezdő fordítási
    Vizsgálati eredmény: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Teszt hiba:

Tehát minden jó van. Tudok menni admin cpanel oldalra

CURL és iconv telepítve van! Én még mindig zavaros

Junior Member

Azt találták, hogy én váltotta kódot functions_vbseo_url.php, és kéne a hozzáadott kód előtt. Szóval rögzíteni, hogy. De a honlap még mindig nem működik. Ez üres. Mi például fájl nem feltöltési mappát? Nem látni példát. Htaccess fájlt.
    Utoljára szerkesztette El Caballo; 21-09-10 -on 14:20.

Junior Member

Most már látom ülni, és ez tiltva. Tudom, hogy nincs 24 / 7 ügyfélszolgálat. De ezek a srácok csak választ egy óra egy nap? A $ 90 add on, utasítások ok. De nehéz nehéz nehéz megérteni

Szia. Láttam a korábbi üzeneteket, és ha le következő lépéseket fallowed - a leírás azt mondta, hogy még mindig folyamatban van. Bocs - nem találtam ki, hogy kérnek több segítséget.

Először is - van most tiltva vBET, kommentálta vBET. Htaccess fájlt, és levette vBET integrációs kódot vBSEO?
    Ha igen, és a forum még mindig lefagyott, akkor nem vBET hiba. Nem lehet vBET hiba, ha vBET nem működik.
    Ebben az esetben kérjük ügyeljen arra, hogy dolgozik az eredeti vBSEO fájlok újra (azaz másolatot az 2 ismét változott a vBSEO csomag).

Szóval ez az első lépés -, hogy a forum újbóli rendelkezésre állását.

A következő egy - vBET futni. Első - engedélyezése, a vizsgálatok meghatározott linkek nyelvet? típusú - ez nem igényel. htaccess változásokat. Ugrás a következő lépést csak akkor fordítások dolgozik.

Következő - változás SEO kapcsolatok és szerkeszteni. Htaccess fájlt. Példa a szabályok tartalmazzák vBET csomagban, de kérjük, olvassa el figyelmesen leírást alatt link vBET lehetőségek - módosítania kell szabályokat, ha a forum használ könyvtár URL-t. Ugrás a következő lépést csak akkor fordítások dolgozik.

Integrálja vBET a vBSEO szerint az integráció utasítást adott readme.html fájlt.

Kérjük csinálni lépésről lépésre. Kezdje kikapcsolni vBET teljesen. Mondd, amely lépést tesz a probléma és mi ez a probléma kb.
    Utoljára szerkesztette vBET; 21-09-10 -on 22:43.

Junior Member

Hello, Eltávolítottam az egészet, és ki vBET integrációs kódot vBSEO. Én PM'ed rólad telepítés, csak nincs ideje kipróbálni a különböző beállítások ezt. Csak kell egy működő vBET. Tud valaki küldeni nekem vagy a PM nekem, amire szükségem van, hogy a srácok, így telepíteni?

Köszönöm
    Bocs időeltérés.

Már küldjön PM-ben. Mert vásárolt telepítési szolgáltatás, és mi gondoskodunk a telepítő vagyok záró ezen szálra szűkíthető.

Junior Member

Köszönöm

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •