Teljes verzió megtekintése: Megoldott Biztonsági probléma a admincp linkek
Én igen. Htaccess védelmet az én admincp mappát. Ha azonban elérhető, hogy a lang paraméter az URL-ben (azaz site.com / PL / admincp /), majd, hogy a hozzáférés iktatva! Ez úgy néz ki, mint egy meglehetősen komoly biztonsági problémát, ha ez valóban hiba.
Továbbá, ha a fórum fordítják, akkor az én admincp kapcsolatok közé tartozik a nyelvi paremeter valamilyen okból, hogy nem korábban.
Így add védelmet is lefordított admincp URL, vagy még jobb - redirect a. Htaccess lefordított acmincp URL normál egyet. Ez erőt fog admincp a szokásos módon, és a biztonsági működni fog. Ez a speciális megoldást használják a forum - kérjük, fogadja el, hogy az aktuális beállításokat:) Ha segítségre van szüksége erre a - Kérem, mutassa meg a tényleges. Htaccess fájlt.
Ha nem szeretné, hogy URL-követés dolgozik admincp csak használja "figyelmen kívül hagyása URL" opciót. Személy szerint úgy gondolom, hogy nincs rá szükség egyáltalán -, amikor elmész admincp nem teszed azt fordította oldalra, és akkor is, ha, akkor manuálisan változtatni az URL-t. Egyébként "figyelmen kívül hagyása URL" fogja minden kapcsolatot szeretne végre a fordítás követés.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):