Tanpri sonje ke nou deja ba ou ap mennen nan paj enfòmasyon sou pwoblèm sa a ak enfòmasyon ke nou yo konnen sou lòt posiblite drapo solisyon yo ak konsidere li deja. Thanks ke ou vle montre nou ki jan enpòtan ou panse li se 
Epitou tanpri sonje ke Google pa gen louvri nenpòt ki javascript ak wè tout drapo yo ki an gout desann meni. Postal lan sa ou te ban se pou navigatè e li chanje gout desann meni fè li vizib pou divinò yo. Tout Bots wè li imedyatman, paske se gout desann meni ki enkli nan pwodiksyon HTML (pa pran pa Ajax) - jis tanpri jwenn nan pwodiksyon HTML ou sa a:
Code:
<div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
Lè ou pral wè ke gout desann se enkli nan pwodiksyon HTML ak robo wè tout drapo yo, jis navigatè pa montre li nan t'ap mande charite a paske de style montre: none ak script kote ou pwente se sèlman pou navigatè fè li vizib.
Mwen tcheke paj ou a nan sit wèb Analyzer sa ou te ban ak tout rezilta yo ap byen wo diferan ke sa ou te ban isit la.
HTML chaj: 0.46 dezyèm
Total imaj chaj: 3,51 dezyèm (Ki gen ladan tout imaj pa sèlman drapo).
Lè tanpri sonje yon lòt fwa ankò ke ou se entèprete rezilta yo nan fason sa ki mal, paske ou manke konsèp nan kachèt entènèt navigatè. Navigatè wèb yo caching imaj, ak pa mande pou moun ki nan demann pwochen. Se konsa, lè ajoute pa download drapo se minim pou itilizatè ou ki fè yo gade dè santèn de paj ou, li pran drapo nan kòmansman an. Mwen deja pwen atansyon ou sou sa a epi ou ka tcheke li tèt ou jis ale nan fowòm pwòp ou yo epi wè ke ou pa ap tann segonn pou nenpòt ki imaj, men genyen li imedyatman.
Toujou Nou okouran ke itilizatè nou an ta renmen genyen tou lòt chwa pou drapo epi nou pral teste solisyon ki pwopoze nan fil ki mwen pwente ou anvan.