Enpòtan: Paj sa a se lè l sèvi avèk bonbon (cookies). Sèvi ak sit entènèt sa a san yo pa vire sou bonbon nan navigatè, vle di ke ou dakò pou sèvi ak li.
Buy Now! Features Downloads

Gen ak nou!

Si ou ta renmen kòmanse lajan ak are vBET pou salè pou gwo travay Afilye pwogram.
Rezilta 1 4 nan 4

Thread: Tradui RSS chanèl

Hybrid View

Ki vini anvan pòs Previous Post   Next Post Pòs kap vini
    Michał Podbielski (vBET Anplwaye) vBET's Avatar

Default Tradui RSS chanèl

vBET 3.x sipòte tradiksyon nan RSS chanèl nan tout kalite. Sa vle di pou:, rss2 RSS1, RSS, XML ak JS.

Kreyasyon an tradui RSS channel pa ta ka pi fasil. Tout sa ou bezwen fè se ajoute postal lang nan URL channel. Se konsa, si nòmal mwen RSS channel gen url:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....php?type=RSS2

Lè sa a, fè li nan Japonè ou jis ajoute ja/ anvan external.php pou SEO lyen, oubyen &language=ja pou lyen nòmal. Isit la nou tande ekzanp pou SEO lyen.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....php?type=RSS2

Vini non sou - klike sou lyen izolwa. Wè diferans-la. Jwe yon ti kras Chanje lang postal, ki kalite kanal chanje (pèmèt valè: rss2, RSS1, RSS, XML, JS).
    Last edited by vBET; 10-10-09 nan 05:03.

Entèdi

Woow
    Vbulletin + vBulletin Enterprise Tradiktè (vbeT) yo pral lojisyèl an premye entènèt nan mond sa a ki sipòte sendika milti-Lang .
    Yo pral kontan enstale li pi vit.
    Last edited by RootShell; 04-11-09 nan 22:36.

Default RSS pa ap travay pou m '

Quote Originally Posted by vBET View Post
    vBET 3.x sipòte tradiksyon nan RSS chanèl nan tout kalite. Sa vle di pou:, rss2 RSS1, RSS, XML ak JS.

Kreyasyon an tradui RSS channel pa ta ka pi fasil. Tout sa ou bezwen fè se ajoute postal lang nan URL channel. Se konsa, si nòmal mwen RSS channel gen url:
    <! [CDATA [vBulletin Enterprise Translator (vBET)]]>

Lè sa a, fè li nan Japonè ou jis ajoute ja/ anvan external.php pou SEO lyen, oubyen &language=ja pou lyen nòmal. Isit la nou tande ekzanp pou SEO lyen.
    vBulletin によって エンタープライズ トランスレータ (vBET)

Vini non sou - klike sou lyen izolwa. Wè diferans-la. Jwe yon ti kras Chanje lang postal, ki kalite kanal chanje (pèmèt valè: rss2, RSS1, RSS, XML, JS).
    Text automatically translated from: Spanish to: Haitian Creole
    Translated text
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Anplwaye

hello,
    Tanpri, louvri fil nan nouvo ak pwoblèm ou an a rapò ensèk seksyon epi nou pral fikse li.

Tags pou sa a Thread