Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 12

Thread: prilagođeni predložak početnu stranicu linkovi

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Default prilagođeni predložak početnu stranicu linkovi

Bok,

Ja sam imao stvoriti prilagođeni predložak od nule (moj odbor vrlo je prilagođeno).

Sve radi u redu, osim kada korisnik slijedi link na pod-jezik, linkove na glavni jezik (npr. domain.com) se ažuriraju se na početnu stranicu tog jezika, (npr. domain.com / es /).

Kako mogu nadjačati prepisivanjem određene veze tako da mogu održavati vezu na izvorni jezik (engleski), a imajući glavne stranice logotip koristeći novi link na početnoj stranici o zemlji?

hvala

MOGmartin

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Ako vam je potrebna, primjerice,

1) molimo vas da posjetite moju ploču @ MOGmartin je SEO forum, besplatno SEO alati SEO & Blog@seoforums.org
    2) kliknite na nekom drugom jeziku
    3) Kliknite Natrag na engleski (prvi zastavu).

Trebam li postaviti koje vode ići samo na početnu stranicu glavne stranice.

hvala

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Ja vidim. Koje promjene ste napravili u vBET predložak za zastave generacije. Također - jeste li napravili bilo kakve vBET kod promjene?

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ja vidim. Koje promjene ste napravili u vBET predložak za zastave generacije. Također - jeste li napravili bilo kakve vBET kod promjene?
    nema promjena na sve, ja samo stvorio teško kodirana u HTML predložak s jezicima ja sam htjela, te ih je ukazao na ispravan katalog:

tj.. Španjolski zastava = link na / es /
    Francuski zastava = link na / fr /

nema logike koristi.

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    nema promjena na sve, ja samo stvorio teško kodirana u HTML predložak s jezicima ja sam htjela, te ih je ukazao na ispravan katalog:

nema logike koristi.
    ništa? čekić? pomoći?

itd.

Registracija
    Listopada 2009

nema logike koristi.
    Tako ste potpuno promijenili način zadaje generacije. Imajte na umu da vBET generira zastavice URL-a normalno za ne prevedene stranice i za prevedene stranice koristi tamo prefiks vbet_flag- koja je uklonjena tijekom prevođenja za praćenje (da prepoznaju svoje zastave veze, a ne dodati bilo kod jezika). Možete ga promijenila i to je razlog zašto vaš zastava je dodao jezični kod.

Na taj način ugoditi povratak to vBET predložak i promijeniti Internet ukoliko potreba, ili u vaš kod ček se biti $_REQUEST['language'] i in ovaj slučaj dodati vbet_flag- na početku zastave URL-a (ne slika - link oko slike).

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Tako ste potpuno promijenili način zadaje generacije. Imajte na umu da vBET generira zastavice URL-a normalno za ne prevedene stranice i za prevedene stranice koristi tamo prefiks vbet_flag- koja je uklonjena tijekom prevođenja za praćenje (da prepoznaju svoje zastave veze, a ne dodati bilo kod jezika). Možete ga promijenila i to je razlog zašto vaš zastava je dodao jezični kod.

Na taj način ugoditi povratak to vBET predložak i promijeniti Internet ukoliko potreba, ili u vaš kod ček se biti $_REQUEST['language'] i in ovaj slučaj dodati vbet_flag- na početku zastave URL-a (ne slika - link oko slike).
    Bok, hvala za odgovor.

JA je uzeo pogledati na broj sinoć, nije mogao raditi kako bi se prilagodila ... Pretpostavljam da ću zaroniti u ponovno.

problem sa zadani predložak je da iz nekog razloga sve visine i širine su postavili na nulu, tako da je zastava samo pojaviti kao točke.

Znaš li zašto je ovo?

Hvala!

Bregunica
    Zadnji uredio MOGmartin; 16-09-10 na 16:41.

Član
    Registracija
    Rujna 2010

uredio iznad post na uključuje problem s zadani predlošci,

HTML sam trenutno vidjeti je visina = "0" i width = "0" na svim zastavama .... ?

Član
    Registracija
    Rujna 2010

OK - našao problem.

koristite clear.gif kao link datoteke, ovaj sukob s clear.gif da VB koristi kao dobro.

Ja u potpunosti imaju setup sve atribute sliku u vbseo veličine, tako da stvara taj sukob.

Preporučujem vam promijeniti ime clear.gif u budućim izdanjima.

Registracija
    Listopada 2009

uredio iznad post na uključuje problem s zadani predlošci,

HTML sam trenutno vidjeti je visina = "0" i width = "0" na svim zastavama .... ?
    Širina i visina su hard-kodirane kao brojevi: width = "16" height = "11"
    Dakle, to ne može biti kriv vBET - možda neki drugi mod je raščlanjivanjem slike.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •