Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Datoteka Cache Beta

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Default Datoteka Cache Beta

Može li netko objasniti, ako sam postaviti datoteku cache cache memorije stranica za 1 sat (86.400 sekundi), a zatim zašto cron pokrenuti jednom dnevno kako bi ih uklonili.

Sigurno stranice su spremljene za 1 dan ako je cron prometuje svakih 24 sata?

Ako JA postaviti stranice biti spremljene za 1 sat moraju biti uklonjeni nakon sat vremena je prošlo. Tako predmemorije za tu stranicu može početi ispočetka.

To se stvarno smisla za mene.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Ima li tko?

Poruka koju ste unijeli je prekratka. Molimo produljiti svoju poruku na najmanje 10 znakova.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

To je sve u redu. Imajte na umu da Gost Cache ne ukloniti datoteku svaki put kad istekne - to bi bilo preskupo. Svaki put kada gost Cache otkriva da se odgovarajuće predmemorija datoteka već postoji provjerava datum zadnje izmjene, te da znamo kako to istekla ili ne. Ako ne onda je datoteka vrpca na vjetru kao rezultat. Ako da, onda zahtjev se ocjenjuje i nakon toga smo prebrisati datoteku bez dodatne i nepotrebne uklanjanje rad.

Dnevno čišćenje je osigurati da ne postoji bilo stvarno stare nepotrebne datoteka - kao i za teme koje već ne postoji. Tako smo uklonili stare datoteke svaki dan, ali uvijek provjerite ne cachea nije istekao

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Izvrsna objašnjenje, razumjeti sada, hvala.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •