Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 17

Thread: bug u 4.2.3?

Član
    Registracija
    Studenog 2009

Red face bug u 4.2.3?

Ja sam nadograditi moje vbet na najnoviju inačicu 4.2.3 na 4.0.6 sa VB vbseo 3.5.1pl1, pitanje je s podnožja oglasa gdje je njegov prikazuje moju zaglavlje su instaed oglasa i neke čudne riječi poput ovih: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Ta se pogreška pojavljuje samo na stranicama prevedena, tako da sam privremeno onemogućen podnožje oglasa, ugoditi pomoć mene

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Možete li molim dati više izlaza ..

Bilo bi najlakše ako ste upravo PM me pristup detalja na svoj Admin CP i FTP + opisati kako je doveo do problema (kako da se na podnožje oglasa), ali možda ću biti u mogućnosti pomoći, bez pristupa kada ću imati više podataka.

Također - što je odgovoran za dodavanje podnožja oglasni kôd? Jer ako je drugi čep, onda ovdje imamo neke integracije pitanje ne bug.

Član
    Registracija
    Studenog 2009

ok neka mi daju više objašnjenja

Koristim VB 4.0.6 najnoviju verziju, u vb4 je ugrađen oglas menadžer koji je tužiti za postavljanje oglasa na mojoj stranici, problem je što nastaju u podnožju oglasa koji je zamijenjen područje zaglavlja i događa samo u prevedeno stranica, ako želite i mogu vam dati admin detalje

samo za info ja sam dodao slike mojih podnožja područja: -

ne prevedeno stranica: -

Desi Pix | dijeljenje slika i web hosting-Dijeli Vaš Hot Desi Pix-ne translated.GIF

prevedeno stranica: -

Desi Pix | dijeljenje slika i web hosting-Dijeli Vaš Hot Desi Pix-prevedeno page.GIF

Molimo vas da ovu pogrešku nije pojavio u 4.2.2 s istim modove

prevedeno stranica

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

OK - hvala za detalje. Mi ćemo provjeriti što se promijenilo u slučaju podnožja u kodu, ali i pokušati reproducirati problem. Hvala za slike - može li poslati sirovi HTML izlaz - barem ovaj dio koji nije kako treba. Također - Mislim da je za Kamil bi to moglo biti vrlo korisno ako on samo može pristupiti poslužitelju, gdje je pitanje već postoji - ali on će Vas kontaktirati o tome sam

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,

Sada, ja ću pokušati reproducirati i riješio taj problem .. hvala za opis.

Član
    Registracija
    Studenog 2009

ažuriranja?

Registracija
    Svibanj 2010

Dodao sam sliku u podnožje mjesto za oglas, ali to je još uvijek samo slike, bez ikakve kod poput Adsence itd.
    Imam jedno pitanje: Jeste li se dodati u ovaj podnožje bilo koji specifičan kod ili samo slika s vode?
    Možete li zalijepiti primjer ovaj oglas kod? Ja ću ga testirati.

ako ne, možete li mi PM ili vBET pristup vašem FTP i admincp, jer ja ne mogu reproducirati ovaj problem na našem testnom forumu. To će pomoći prema gore.
    Zadnji uredio kamilkurczak; 23-08-10 na 14:20.

Registracija
    Svibanj 2010

bilo vijesti? Molimo, pročitajte moj prethodni post. Zahvaljujući.

Član
    Registracija
    Studenog 2009

poslao pm na vbet prije nekih 12 sati hvala

Registracija
    Svibanj 2010

Da, znam to. To će biti fiksne.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme