Kad sam prevesti stranice mogu vidjeti ovaj oglas. Možete li to omogućiti?
Kad sam prevesti stranice mogu vidjeti ovaj oglas. Možete li to omogućiti?
u trenutku kad sam ručno umetnuti oglasa u predložak, slijedite postupak automatskog umetanja koje sam spomenuo u pm
ok, sada ja mogu reproducirati na vas forum. To će biti fiksne.
halo,
ja stvarno potreba to pristup
halo,
Molimo da OBAVIJEST: Ako onemogućite vBSEO taj dodatak radi savršeno i prijevod djela savršen. Tako vBET radi normalno, ali vBSEO razbio ovaj oglas.
Našao sam ga: Ako onemogućite dodatak global_complete vBSEO ovaj oglas će biti dobar, tako da ovaj kuka je sukob.
Kad sam koristiti print_log da se prijavite vidim da kad vBSEO je omogućiti da moj prijevod funkciju dobiti $ izlaz s ovim slomljena oglas. bez ovog dodatka (global_complete) je radi dobro.
Tako smo integraciju problem.
Primijetio sam također da koristite vBSEO 351 PL1, ali sam koristiti vBSEO 351 bez PL1 verzija, tako da moram ažurirati ovaj vBSEO na PL1 verziju.
nakon toga ću ga potvrditi.
ehh, još uvijek ne mogu reproducirati na mojoj testnoj forumu, pa sam još uvijek potreban pristup vašem forumu. Zahvaljujući.
Ja s invaliditetom sve oglase od admincp-> adverting-> upravitelj još uvijek mogu vidjeti ovaj oglas na forum? kako ja mogu onemogućiti? Imate li ovaj oglas u predloške?
Zadnji uredio kamilkurczak; 26-08-10 na 16:16.
riješiti.
Ovo je vBSEO pitanje, ne vBET. Ovo je pitanje u global_complete kuka vBSEO.
rješenje (već učinio na vaše forumu)
1. Idi na admincp-> Dodaci & proizvodi-> plugin manager
2. pronaći global_complete kuka u vBSEO
3. postavljen izvršenju na 1001
4. spasiti
Ja ga testirali i vBSEO linkovi rade dobro i prijevod ove linkove radi dobro previše.
Zapamtite:
Nakon ažuriranja vBSEO treba uvijek postaviti ovaj izvršenje naloga 1001
Molimo da potvrdite.