Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: HTML Komentari prikazani u izvijestio je nakon korisničko ime

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default HTML Komentari prikazani u izvijestio je nakon korisničko ime

To se događa kada manje kukac post korisnik s korisničkim imenom prevedeno je izvijestio da moderator i postavljene na thread. HTML komentari se prikazuju jer su konvertirati u HTML-sigurno znakova prije globalne kuka bitak trčanje.

Prije-

Nakon-

Fix-
    U functions_vbenterprisetranslator_hooks.php pronaći:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    Zamijenite sa:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->') || strpos($output,'&lt;!--vBET_ENTA--&gt;')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->','&lt;!--vBET_SNTA--&gt;','&lt;!--vBET_ENTA--&gt;'), ''$output); 
    Tu je vjerojatno pametnije popraviti koji će omogućiti ove komentare da se koristi, tj. u 'kod' BBCode, ali to nije problem u mom slučaju.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Ok. Dakle, trebam reproducirati ovaj bug na moj forum testu. Kako mogu to učiniti? Može se to je sukob s drugom modove? Možete li to provjeriti (naći sukob).
    Pokušat ću da biste je potvrdili. Pokazat ću ovo rješenje Michał.
    Hvala
    Zadnji uredio kamilkurczak; 09-08-10 na 09:43.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ako napravite post u jeziku razlikuje od Foruma zadani, a zatim korisnička imena pohranjeni su s snta i enta oznake oko njih u bazi podataka. Jednostavno takvu dužnost, te u auto-generirani nit, povezani korisničko ime će sadržavati komentare.

Registracija
    Svibanj 2010

Ja ne mogu reproducirati ovaj problem na mom testu forumu.

naravno, moram znati - može biti sukoba. Ja bi trebao opisati kako pronaći sukoba u prethodnom post, pa sam ga opisati sada.

Molimo, isključite sve ostale modove jedan po jedan (vBET mora biti omogućen) i pokušati pronaći ovo pitanje opet. Ako jedan od ove modove je onemogućen, a ne možete fint tom pitanju - imamo sukob s ovim mod.

Dakle, pokušajte se pronaći ovo sukob

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ne mogu to učiniti na moj forum upravo sada, jer je to živi stranice, a ne test stranici.

Evo informacija mogu vam dati:
    1. SNTA i ENTA komentari se spremaju unutar 'postusername' polje 'post' tablice u bazi podataka.
    2. Kada je izvješće je napravio, vBulletin dohvaća korisničko ime iz tog područja, a time, komentari su prikazani.

Ako ne možete pronaći grešku, bez brige, to bi moglo biti određene na moje stranice, iako sumnjam da.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Nema stupcu 'postusername' u 'poslije' stol. Mislim u ovom stupcu je dodan neki mod - u ovom slučaju to bi trebao biti problem kao što neki integracije problem. Ali mi ne znamo s kojim mod.

Post tablice nemaju stupac "korisničko ime" - ali nema vrijednost s NTA oznaka. Sam ga provjeriti u našoj bazi podataka ovim upit:
    Code:
    SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
    A u našem forumu ima puno poruka pisane na različitim jezicima.

Možete li odrediti koji od vaših Mods dodao "postusername stupcu na 'nakon' stol. To bi bilo korisno da saznate što se događa tamo. U ovom sam trenutku premjestiti ovu temu na otklanjanju poteškoća, a mi ćemo ga premjestiti na integraciji dijelu kada ćemo znati s kojim mod smo integrirati ovdje.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Mislim da sam trebao korisničko ime. Ja ću vam dati screenshot uskoro.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

To je doista korisničko ime polja.

Vidi ovdje za primjer:

Zanimljivo, nisu svi prevedeni postove sadrže ENTA i SNTA oznake oko korisničko ime.

BTW-treba povećati rezoluciju ograničenja na sliku.

Registracija
    Svibanj 2010

ok, ovo je "korisničko ime". Sada je točno.
    Code:
    If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
    ok, ali mi bi htjeli napraviti Integracija vodič s mod, koji uzrokuje ovaj bug. (Ako je to problem uzrokovan sukobom).

Drugo - željeli bismo potvrdili rješenje za naše članove.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Jeste li sigurni da je ovo uzrokovano sukob, a samo ne desi pod određenim okolnostima? Nažalost, ja stvarno ne mogu napraviti daljnje testove na mom kraju. Samo 8 postova u moje cijele baze podataka su korisnička imena s NTA komentara omotan oko njih. Također, imajte na umu da je prijevod sustav koristi opsežno na mom site-cache baze podataka može narasti do 10 Gb +. Ovo, dakle, mora značiti jedan dvije stvari: ili bug postojao u prošlosti i sada je fiksna, ili da bug se javlja vrlo rijetko.

Jeste li provjerili Vaš post tablice u bazi podataka na ovoj stranici?

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •