Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 16 od 16

Thread: Kako raditi u vbet litespeed?

Banned
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Pokušao googletest

Pokušao sam googletest također i dobio sam neke pogreške. Moj domaćin mi je rekao da je veza na Google je u redu. Zapravo sam Google sitemap koja radi u redu.
    Kao što sam pokrenuti googletest, ponekad sam se ekran mreže pogreške, a ponekad i ovo:
    Početna prijevod testa
    Rezultat:
    Test pogreška: ne može spojiti na host
    Priključak vrijeme (ms): 3003,3449707031

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by symbianist View Post
    Pokušao sam googletest također i dobio sam neke pogreške. Moj domaćin mi je rekao da je veza na Google je u redu. Zapravo sam Google sitemap koja radi u redu.
    Kao što sam pokrenuti googletest, ponekad sam se ekran mreže pogreške, a ponekad i ovo:
    Imao sam isti problem prije nekoliko dana. Predlažem kontaktirate davatelja usluge hostinga tvrtki i zamolite ih da provjerite dozvole i postavke vatrozida. Dajte im link za vaše googletest.

Banned
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Molim pomoć admin

Molim pomoć admin o ovom pitanju.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Bok Žao nam je zbog kašnjenja - Samo se vratio s odmora, a ja sam ovdje da serv vam našu podršku

Molimo pogledajte ovdje za razgovor s litespeed odgovor kako ga koristiti: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Nije testirano još, samo na temelju korisničkih odgovor, ali slobodno je test sa slobodan inačici. U slučaju pitanja - molimo pišite tamo točan opis problema i mi ćemo raditi na tom

Registracija
    Listopada 2009

Kako raditi u vbet litespeed? Ja obavijest vbet ne radi na litespeed. To pokazuje
    Invalid Forum naveden. Ako ste slijedili valjani link, molimo Vas da obavijestite administratora
    Molim za pomoć.
    Dovoljno je koristiti potrebne. Htaccess pravila

Registracija
    Listopada 2009

To je problem između poslužitelja i Google. Pisali smo Google testa točno odrediti takve situacije. To je ništa zajedničkog sa vBET - poslužitelja samo problema sa Google veze - trebali biste ga na umu da vaš hosting usluga.

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •