Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: vBET osoblje odsutnosti za 2 radna dana

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Default vBET osoblje odsutnosti za 2 radna dana

Bok

Imajući u Ming najboljem interesu naših kupaca Htio bih najaviti da oficially tim vBET suport će biti odsutan u 8.-11. srpnja. To je 2 radna dana + 2 dana vikenda. Molimo vas da ne planiraju ažuriranja u ovom trenutku - mi neće biti u mogućnosti da Vam pomoći u slučaju nekih pitanja.

Želim žao za takve situacije što će se dogoditi prvi put u povijesti vBET. Znam da to nikada ne bi trebalo dogoditi, ali Kamil već planirao i plaćene odmore prije nego što je pridružite nam se i bio sam planiranje moj odmor imajući u vidu da ću imati zamjenu. Ukratko riječima: Ja scrued, a ja sam stvarno žao za to. Kao isprike ćemo dati dodatnih 1 mjesec besplatno promjenama na svim našim klijentima.

Danas ću zatvoriti što više pitanja kao što ću moći prije napustiti. Ostatak će se nositi Kamil - on će biti na forumu od ponedjeljka. Ja ću biti na moru pa ću imati mogućnost uopće rukovati bilo pitanje - Molim vas, nemojte mi PM. Pisanje na forumu, te Kamil će biti u mogućnosti da vam pomogne.

Za sve naše klijente: Još jednom jako žao, i nadam se da od 1 mjeseca bonus besplatna ažuriranja osjećat ćete se da nam je stalo do vas.
    Za sve moje prijatelje: Želja mi je velik vrijeme!

Živjeli
    Michal

PS.
    Dat ću additinal 1 mjesec promjenama nakon povratka. Ja ću natrag iz mora 19. srpnja. Slobodno me podsjeti ako ne vidjet će dodatne mjesec dana nakon 20..
    Zadnji uredio vBET; 07-07-10 na 11:30.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Bok,

Naš forum je raditi opet.
    Ja sam sam, ali sada ću pokušati pomoći svima!

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Sretan put

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Bok

JA pravedan ištanje to pustiti te znati da sam opet Čuo sam, da je neki server problem, ali to je riješeno Kamil. Ja ću odgovor na sva sati i postova potrebna moja pomoć, odmah nakon rukovanja nekoliko poslovnih stvari me čeka nakon odmora - tako brzo dovoljno.

Putovanja je bio prekrasan i još uvijek - dobro da se vrati
    Zadnji uredio vBET; 22-07-10 na 07:41.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •