Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 22

Thread: Problem s neke riječi s accens

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Bok,
    Rekli ste:
    vBET podržava sve kodiranja, ali je najbolje ako je vaš forum koristi UTF-8 kodiranje, inače za svaki prijevod vBET morati ponovno kodiranje cijelu stranicu i učiniti dodatne trikove (i specijalne znakove traje mnogo više mjesta u DB izazvati one se mijenjaju u & # CODE, notacija). Ako već imate forum, ne postoji jednostavan način prebaciti kodiranje (još uvijek postoji), ali ako ste stvaranje novog, molimo Vas da razmislite da ga pokrenuti na UTF-8 kodiranje koji je dizajniran za višejezične podrške.

Mislim da pretvoriti moj forum na UTF-8 će riješiti problem. Znate li bilo koji način to učiniti? Pročitala sam da je netko tko je to učinio riješiti problem.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Otkrio sam ovaj članak: Pretvaranje vBulletin na UTF-8

Registracija
    Svibanj 2010

halo pepito69, što je to teme?

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Mislim da u posljednje stvari pokušati je pretvoriti forum za UTF-8 izazvati mnoge riječi ne mogu prevesti, zbog pogreške u accens i posebnih znakova kao što su: n
    Michal jednom je rekao:
    Promjena kodiranje cijelih vB forum - kako? - VBulletin.org Forum

Ja ne mogu ovaj test sada uzrok sam za backup i testirati ga u posebnim uvjetima i nemam dovoljno vremena možda u kolovozu.

Registracija
    Svibanj 2010

ok, razumijem. Vi odgovoriti ako to ne

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

provjerite da li backup vašeg foruma, jer ako je velik možete naići prilagođene BBCode pogreške koje "Većinu vremena" mogu biti fiksne s tools.php

EDIT
    Možda ćete imati problema s e-mail obavijesti i druge sitnice koje moraju biti fiksne.
    Zadnji uredio mario06; 19-07-10 na 11:36.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    Mislim da pretvoriti moj forum na UTF-8 će riješiti problem. Znate li bilo koji način to učiniti? Pročitala sam da je netko tko je to učinio riješiti problem.
    To nije potrebno - vBET u potpunosti podržava ne UTF-8 forume. Osobno sam vlasnik jednog ne UTF-8 foruma (na poljskom) koji dobro radi. Dakle, problem je na drugoj razini. Promjena kodiranja može vam pomoći u vašem slučaju - ali nije potrebno pokrenuti vBET. Savjetujemo da potražite izvor problema ili nas čak pustite na svoj forum da ga provjerite. Jer ako je to neki problem na drugoj razini, savjetuje se zacjeljivanje rane - ne samo stavljanje zavoja

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Zahvaljujući Michal, Drago mi je vidjeti vas opet ovdje.

Prije pretvorbe sve ću probati različite stvari, ali znam imam novi problem s predloška, u glavnom forumima stranicama loše postavljen, a ja nisam ništa novo.
    Puno hvala za vaše savjete Mario06.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

vBET u potpunosti podržava sve charsets ali s UTF8 charset ima manje upite

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Čak i ne manje upite. Upiti broj je isti, ali vještica UTF-8 CPU korištenje je manje, jer mi ne treba reencode rezultatima, tako i rezultati su brži.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •