Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 4 od 5 FirstPrvi ... 2345 ZadnjiLast
Rezultati 31 na 40 od 43

Thread: vBET 3.3.4 pušten

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Da, shvaćam to. Stvarno se nadam Michael možete sortirati to.
    Nema probs. Upravo sam sugerirajući, jer kad sam pokrenuti u sličnim problemom jučer, bio sam pozdravio s tišina ovdje. Mislim da članovi zajednice su jedna drugoj pomagale? Ja osobno ne bi pokušaj glavni nadogradnju, ako sam znao podrška neće biti na raspolaganju za sljedećih 6 ili 8 sati ili više.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Hvala Steve čovjek! Ja stvarno poštovati Internet!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Ja hitno potrebna pomoć. Nakon nadogradnje sam ovu pogrešku na vrhu moj forum:

Upozorenje: array_merge () [function.array-pisma]: Argument # 1 nije polje u [put] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

Moj cijeli forum je potpuno messed up. Iz nekog razloga to se događa samo ako se ne prijavljeni Dakle za goste. Ako je prijavljeni, sve je u redu.

EDIT: OK shvatio sam da nakon što sam onemogućen Koristite "Full datoteke Cache Za goste (BETA!)" sve je u redu. Dakle, mora postojati nešto nije u redu tamo. (I sam CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Molimo, otvorite novi thread za to u bug izvjeątaja. Mi ćemo biti u mogućnosti upravljati ovom ovdje.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by steve View Post
    Ok, JA koji je potreban za suzbijanje PHP pogreške, cache je provjera za datoteku dobi datoteke koje ne postoji i bio prislušni van. File cachea je strašan Osim toga, ako možete koristiti nećete požaliti.
    To je svrha - ne provjeriti ne postoji datoteka, kako bi se izbjeglo nepotrebno IO operacija. Prema PHP priručniku (PHP: filemtime - Priručnik) Funkcija filemtime false za ne postojeće datoteke. Mi se ne zna o sve poruke o pogreškama - prema priručnik tu funkciju ne bi trebao slati eventualne pogreške u slučaju ne postojeću datoteku. Možete li molim otvoriti novu temu u Troubleshoting ili bug izvještaja za to s primjerom Vaše poruke o pogreškama?

Za sve - Molimo vas da ne tretiraju ovu temu kao jedino mjesto o tome vBET verziji. Za nevolje ili bugova - molimo pišite u odgovarajuće odjeljke. Mi neće biti u mogućnosti upravljati svojim problemima, ako oni će biti ovdje.

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Text automatically translated from: Vietnamese to: Croatian
    Translated text
    Sam nadograditi s 3.3.4 u 2 dana. Na prvi link na Google submitted ne onoliko koliko svaki dan, a danas vidio smanjuje. Ja ne razumijem zašto unatoč svim postavljati teme i još uvijek raste normalno. Tko je kao ja?
    Ja plummeted od 145.000 do 139.000 linkova na Googleu
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by haiduongbk View Post
    Translated text
    Sam nadograditi s 3.3.4 u 2 dana. Na prvi link na Google submitted ne onoliko koliko svaki dan, a danas vidio smanjuje. Ja ne razumijem zašto unatoč svim postavljati teme i još uvijek raste normalno. Tko je kao ja?
    Ja plummeted od 145.000 do 139.000 linkova na Googleu
    Original text
    To nema nikakve veze s ažuriranjem na vBET3.3.4 - Google jednostavno ne reagira brzo. Može biti puno razloga, ali to nije vBET
    Jedini razlog zašto bi to moglo biti učinjeno vBET (ali ne u tako kratkom vremenu) je, ako neki prevesti stranice ne bi generirati. Ako ustanovite da neke stranice nisu dostupni - molimo imajte na umu da nam se. Možete ga pronaći u Alatima za webmastere.

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Translated text
    Hvala Michal. Ja ću slijediti ga više vremena. i naučiti uzrok.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by haiduongbk View Post
    Translated text
    Hvala Michal. Ja ću slijediti ga više vremena. i naučiti uzrok.
    Original text
    Uglavnom zajedničko je da ljudi zaboravili da su su promjene u robots.txt 2 do 3 mjesec ranije (da Google reagira na takav put - to može biti brže ako imate super visoke Page Rank). Ponekad ljudi izgledaju na rezultate u Google pretraživanje - gdje je prikazan samo približan broj indeksiranih stranica, ne realni. Dakle, približavanje mogao promijeniti na bolje jedan i to ne znači da bilo koji od vaših stranica uklonjena je iz indeksa. Također - Google je ogroman i ima puno podataka koji se s vremena na vrijeme obnavljaju, replicira i tako dalje - to može biti samo efekt radnih Google baze podataka algoritama. Također Google mijenja to indeksiranje algoritmi i, tj. moguće je da neke od Vaših već indeksirane stranice sada smatraju dupliciranje sadržaja (tj. većina članica stranice su u 99% isti) i uklonjen iz indeksa.

Dokle god ne vidite veliki broj pogrešaka u Alatima za webmastere možete pretpostaviti da je to samo kako Google radi. Ali, ako vidite pogreške - onda je na vašoj strani, a zatim biste trebali reagirati.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ne bi smjelo biti takva stvar kao negativan učinak utjecaja zbog datoteke predmemorije. To je zato datoteke predmemorije ne raste ... Mi stvaramo posebnu datoteku za svaki zahtjev URL. Dakle, svaki predmemorije datoteka jednostavno statički HTML datoteku (spremljeno izlaz za zahtjev). Kada poslužitelj sprema sve više i više vBET jednostavno stvara sve više i više datoteka. Dakle, svaki put kada je takav datoteke i glasi:
    1. To je samo za čitanje rezultat za ovaj URL
    2. Mi čak ne čita u memoriju - jednostavno ga potok na klijentu koristeći PHP funkciju: readfile

Zbog toga čak i ako je vaš rezultat stranica je stvarno velik - pa predmemorija datoteka je velika, to neće imati negativan utjecaj izvedbe, jer će samo potok ovu jednu datoteku čak i bez čitanja cijele ga u memoriju. Tako ćete vidjeti prednosti ne nedostatke.
    Hrmm, Sviđa mi se ideja o caching prevedene podataka, ali ne bi bilo učinkovitije ako se koristi nešto poput memcache? Umjesto čitanja podataka s diska da bi ga pročitati iz memorije.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Hrmm, Sviđa mi se ideja o caching prevedene podataka, ali ne bi bilo učinkovitije ako se koristi nešto poput memcache? Umjesto čitanja podataka s diska da bi ga pročitati iz memorije.
    Podrška postojećih cachea knjižnica je na van TODO liste. Također, puno datoteka predmemorije za gosti mogu biti jako veliki za velike foruma. Prevelik da bi ga zadržati u cijelosti u memoriju - mi ćemo tražiti rješenja koja će omogućiti da se kombiniraju prednosti držanja cache memorije i disk.

Stranica 4 od 5 FirstPrvi ... 2345 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •