Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: functions_vbseo_createurl.php pogreška

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Default functions_vbseo_createurl.php pogreška

Upravo sam kupio vBET i marke naknadu.

Ja sam uzimajući u svoje logove httpd kada pokušavate pokrenuti sitemap generator i vBET ne prevodi CMS uopće bilo, ne novčanom kaznom u forumima.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Ja sam "VB optimizirati Pro", a najnoviji i najveći vbSEO instaliran pokrenut savršen. (Ili barem su **********. lol)

Imam puta provjeravali sve promjene.

Molimo Vas savjetovati.

Hvala,

PS: WTF! Čak ne mogu postavljati URL u kodu oznake (15 B4 nakon **********)

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Red face

Pozdrav.

Jeste li postaviti "Link Tip"Za VBSEO_URI? Napominjemo da poruka o pogrešci znači da vBET datoteka vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php nije bio uključen i vBET uključuje ako je konfiguriran za vBSEO veze.

O CMS prijevoda - molimo opišite više. Imate li prazne stranice ili prazne žice ili samo izvorni sadržaj? Molim Vas, dajte URL (PM ako ne možete to učiniti ovdje) na stranicu na kojoj možemo vidjeti.

O PS: Imajte na umu da zbog SPAM smo morali ograničiti mogućnost dodavanja URL na našem forumu. To će biti deblokiran nakon par postova. A ako vidite ***, to znači da se u URL-se koristi neki od cenzuriranih riječi - samo dat će nam s razmacima, mi ćemo znati što učiniti s njom

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Osjećam se glupo sooooo (Kako sam propustiti da) Mate ...

Da je sve to bio je zaustavljanje kazalo.

Sažetak:
    ============================
    Forum Prikaz: 1522
    Prikaži Tema: 10088
    Prikaži post: 204
    Član Profili: 3
    Rezultati ankete: 0
    Blog Entries: 0
    Blog Tags: 0
    Album URL: 0
    Popis članova URL-ova: 1
    Tag URL-ova: 1
    Arhiva: 1521

Ukupno Indeks URL-ova: 13344
    Ukupno vrijeme obrade: 47,004.40 sekundi
    je 3.400 nešto ....

No, još uvijek nije CMS prevođenje.
    Stranica puta iz svaki.

Ja ću vam poslati Mate sati.

Hvala,

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

U redu, JA dobiti više informacija koristeći "Safari web preglednik".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Zahvaljujući Mate,

Registracija
    Listopada 2009

U redu ja vidim sada. Također Kao što vidim da se događa samo za CMS članke - glavna CMS stranica radi u redu.

Pitanje je na razini vbenterprisetranslator_seo.php datoteka. Tamo smo koja treba zaštititi od takvih vBSEO redirekcije kod. Nemam pojma zašto to ne radi na vašem serveru. Također treba FTP pristup forumu možete provjeriti - molim vas PM. Mi ćemo dodati naš logove u datoteku i provjerite zašto tih parametara se ne uklanjaju niz upita.
    Zadnji uredio vBET; 19-06-10 na 00:24.

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Poslano Mate. I hvala.

Hvala,

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Najnoviji vBulletin Fiksni ovo pitanje neki način. (Slučaj zatvoren)

Registracija
    Listopada 2009

Velika čuti

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •