Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 4 FirstPrvi 1234 ZadnjiLast
Rezultati 21 na 30 od 32

Thread: Dodatni langtitle parsiranje problema

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Nevermind-pronađena još: prevedeno PM naslova nisu raščlaniti na stranici naslovima na private.php

Fiksni dodavanjem plugin na private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Ja stvarno ne mogu reproducirati ovo pitanje na naš server. Čini mi se da ne imati instaliran odgovarajući vBET 3.3.3 - Provjerite to. Imali smo mnogo puta pitanje da naši klijenti samo upload nov kartoteka i je zaboravio to uvesti novi proizvod datoteku ili suprotno. Jeste li provjerili radi izvršenja funkcija vbet_global_complete postoje u opisanom mjestu? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Također smo prikazivati naše forume sada vBET 3.3.4 beta verziji, tako da se može biti da bug postoji u 3.3.3, a mi ga već fiksni (ne zaboravite da). Ipak, molimo Vas da potvrdite da je vaša stvarna instalacija je u redu - najbolje je ažuriranje 3.3.3 opet.
    Zadnji uredio vBET; 15-06-10 na 00:00.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    I još:

Nisam mogao pronaći put to škripac to putem dodataka. Umjesto toga, dodao sam ovaj kod na usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Neposredno ispod
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Ako je ovo stranica koristi global_complete kuka onda treba postupati u vBET 3.3.3 - molim Pogledajte prethodni odgovor o tome. Ako global_complete se ne koristi - onda takva datoteka promjena biti će potrebno ili možete dodati neke kuka, ako postoje neke na ovoj stranici.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Moj datoteku proizvoda i svih PHP datoteke prikazuju se kao v3.3.3, kao što bi trebale biti. No, imam mnogo datoteka izmjena i imaju dosta dodataka instaliranih na moj forum, tako da je nešto vjerojatno da postoji svibanj biti sukoba.

Primijetio sam da vrijeme izvršenja na global_complete kuka je 1000. Ne bi to biti veći kako bi se izbjeglo sukobljenih s drugim plugins?

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ja sam potvrdio prisutnost globalnih parsiranje funkciju. Ja sam vrlo pažljivo nadograditi na 3.3.3, pa sumnjam da sadržaj datoteke može biti problem ovdje. Međutim, ja ne vidim dalje bugova, tako da mislim da sam dobra za vrijeme biće.

Ja sam također sretan reći da vBET nastup hit na moj server je zanemarivo, pa sam svibanj ne biti nadogradnje prošlosti 3.3.3 zbog velikog broja prilagodbi / rada popravke sam provodi na moj posjedovati. Sa 800-line, ja sam imao server opterećenja ispod 1,00, te s 1.200 on-line, oni su oko 3,00. Nije loše za dvije hex-core Xeon server, mislim!

Registracija
    Listopada 2009

Mislim da previše!

Dakle - vratimo se na problem. vBET bi trebao automatski rukovati onima izrezanim langtitleom (s ...) - nismo u mogućnosti reproducirati ga na našim forumima i želimo uskoro napraviti novo izdanje. Bilo bi sjajno kad bismo mogli pronaći razlog za to i popraviti ga ako je na našoj strani. Ako možete PM pristupiti detaljima na svom forumu, ili čak vaš testni instanca gdje se te stvari događaju mogli bismo to učiniti - mogli bismo to popraviti

U ovom trenutku bez mogućnosti reprodukcije čak ne možemo biti sigurni je li to stvarno vBET bug (nije neki sukob s drugim modom ili konfiguracijskim problemom). Dakle, sada smo u slijepoj točki u ovom području. Još jednom - rado bismo riješili ovo pitanje na vašoj strani, ako želite. Postoji mogućnost da će novo vBET izdanje biti ovog vikenda - bilo bi sjajno zatvoriti sva pitanja prije

Registracija
    Listopada 2009

Otkrio sam da smo stvarno imali bug tamo. Globalni langtitle raščlanjivanja je unutar nepotrebne stanju, tako da nije uvijek bio ocijenjen. Ovo je već ispravljena i da će biti uključeni u sljedećem izdanju.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Možete li ugoditi pošta brzo popraviti za to? Ja ne mogu nadograditi na 3.3.4 sada

Ja sam guessing da je nepotrebno uvjet jedan ispod:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Registracija
    Listopada 2009

Što držite sa ažurirati?

Ja ću gledati u iz SVN provjeriti što je napravio izmjene riješiti problem, ali još uvijek - trebat će vam trajati objaviti prvi biti u mogućnosti da je brzo popraviti, ako smo ga objaviti.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ja sam napravio nekoliko modifikacija na broj tijekom vremena, a ja sam zaboravio gdje i zašto. Ne želim biti razbijanje stvari koje već rade!

Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da mi nismo odgovorni za kod promijenila od strane naših klijenata - mi jednostavno ne može učiniti. Ako je promjena bilo u skladu s našim brzi popravci onda možete biti mirni - oni će biti uključeni u sljedećem izdanju, tako će sve biti u redu. Ako ste napravili neki drugi kod promjene, onda savjet za pisanje nekih dokumenata koji će vas voditi o vašim osobnim dodatne korake u promjenama - u protivnom će vam ostati sa starim vBET verziju, jer o ne znaju što i što za vas promijenilo.

Imajte na umu da sam našao ono što su promjene neophodne kako bi riješio ovaj problem, ali ja ne mogu objaviti quik popraviti na forumu (jer uključuje slomljena BBCode iznutra). Tako pelase pitati o tome putem e-maila (contact@vbenterprisetranslator.com) i ja ću ga poslati na vas tamo.

Stranica 3 od 4 FirstPrvi 1234 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •