Ako imate polje kućicu profil i pokušati promijeniti svoje vrijednosti na prevedenoj verziji profile.php, promjene ne bi spasio.
Ako imate polje kućicu profil i pokušati promijeniti svoje vrijednosti na prevedenoj verziji profile.php, promjene ne bi spasio.
Samo testiran na ovom forumu s 'Reset' polje za prilagođeni naslov - to radi ovdje.
Napravite mi testirati računa na vaš forum, premijer detalje s opisom koje polje točno ne radi i odakle ovom području (koji mod dodaje).
Uređeni:
Žao nam je - samo napomenuo da je o prilagođenim poljima profila. Možete li još uvijek molim PM pojedinosti s testiranja računa na našem forumu da ga vidim?
Zadnji uredio vBET; 20-05-10 na 21:57.
PM poslan.![]()
Velika hvalaGa vidjeti i potvrditi
Mi ćemo ga reproducirati na našem poslužitelju i ispravitiTakođer hvala savjet kako da se reproduciraju:
Dodatnih polja se grade korištenjem vBulletin je 'user profile polje "kartici u admin panel. Jednostavno dodajte novo polje kućicu i trebali biste biti u mogućnosti reproducirati ovaj. Ja bih zamisliti da je ova se lako može popraviti plugin koji dodaje SNTA i ENTA oko dodatni oblik koda dodao vBulletin.
Ispraviti i bit će uključen u 3.3.4. Za brzo popraviti molim:
1. Idi na Admin CP -> Dodaci i Proizvodi -> Plugin Manager
2. Uredite vBET dodatak za init_stratup kuka (pod nazivom: "Inicijalizacija"
3. Find:
4. Zamijeniti:PHP Code:foreach ($_POST as $key => $value) {
$_POST[$key] =& vbet_encodeToSafeUTF8($value);
}
5. SpasitiPHP Code:foreach ($_POST as $key => $value) {
if (!is_array($value)) {
$_POST[$key] =& vbet_encodeToSafeUTF8($value);
}
}