Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Prijevod okvir ne pokazuje u VM-a

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default Prijevod okvir ne pokazuje u VM-a

Pokušao sam na post koristeći Lang BB code u VM. Poruka unutar ne bi raščlaniti. To pokazuje se kao izvorni jezik, kao da ne BBCode je korišten.

Pokušao sam ga ovdje i to radi, ali ne na mojoj stranici . Dopustite mi da pokušam reimporting proizvoda i upload datoteka.
    Zadnji uredio dai-kun; 07-11-09 na 10:01.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by dai-kun View Post
    Pokušao sam na post koristeći Lang BB code u VM. Poruka unutar ne bi raščlaniti. To pokazuje se kao izvorni jezik, kao da ne BBCode je korišten.

Pokušao sam ga ovdje i to radi, ali ne na mojoj stranici . Dopustite mi da pokušam reimporting proizvoda i upload datoteka.
    Koji verziju koristite? To je dodan u 3.1.0

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Ja sam koristeći vrlo najnovije verzije koje sam skinuti jučer i admincp -> proizvodi v3.1.1
    Ja sam sve izmjene na moj vbseo datoteku. Ponovno uvozi proizvod s prepisati na i reuploaded sve datoteke. Ona radi na ovdje, ali ne i na moj forum. Koristio sam kod lang BB, ali to ništa ne poduzima. Samo stvar koju vidite je izvorni tekst kao BBCode nije ni bilo. Kad idete u uredite poruku, možete vidjeti BB kod koji je korišten.

Ako želite, možete ponovno uvesti, reupload, i re-urediti datoteke. Ja dvostruko provjerava da vidi sve što je uredio i učinio ispravno.

Registracija
    Listopada 2009

OK ja ću istražiti ovaj na forumu Ako vam bilo što drugo - samo stvoriti poseban thread za svaki bug. Mi ćemo ubiti sve one
    Zadnji uredio vBET; 08-11-09 na 04:45.

Registracija
    Listopada 2009

Upravo sam ček - Lang BBCode utvrde prekid. Pogledajte ovdje:
    aarinfantasy je yaoi kolekcija

Također imajte na umu, da samo za korisnike koji su postavili svoje zadani jezik osim foruma jezik je dodan opcija za automatsko BBCode na urednika. Za korisnike koji su pisanje na forumu jeziku jednostavno nema smisla.

Tako je za testove - samo promijenite zadani jezik na forum i vidjet ćete da u svim urednici dobit ćete dodatne opcije - omogućujući vam da odaberete pišete u zadani jezik ili ne

Je li to jasno sad?

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •