Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Mogu sam napustio izvorni naslov za sve jezike?

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Default Mogu sam napustio izvorni naslov za sve jezike?

Imam problem kada pišem pjesmu, a onda prevoditelj prevesti ime pjesme na svim jezicima ... To izgleda vrlo smiješno, jer svi ljudi traži izvorni naslov pjesme
    Dakle, ima li mogućnost za lijevo izvorni naslov za sve jezike (Content može biti prevedeno)? Mogu li napisati bilo koji znak na početku i na kraju naslov koji će "reći NE" za prevođenje naslov?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku to nije podržan. Možete koristiti notranslate BBCode ali samo u poruci.

Selim ovaj thread na lice zahtjev. Mislimo da će o tom problemu. Općenito vB arhitektura nije spremna za bbcodes u naslovima. Imali smo puno truda za podršku langtitle BBCode u naslovima i imali smo dosta problema s tim. Mi ćemo razmišljati o podržavaju notranslate u naslovima ili neko drugo rješenje za to.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Možda ćemo biti u mogućnosti to učiniti koristeći već postojeće langtitle BBCode - samo s nekim posebnim jezični kod - kao što je NE, Ili nešto ... Mi ćemo misliti. takva rješenja trebaju biti lako osigurati, jer smo već funkcionalnost raščlaniti langtitle BBCode - to će zahtijevati samo dodati jedan if u funkciji koja procjenjuje to BBCode i vratiti rezultat na opaqued nije preveden području. Mi ćemo to provjeriti - još uvijek se može nekim drugim pitanjima kao što su neka mjesta na kojima znakovi <> se mijenjaju u HTML sigurno, neki odnosi između naslova jezika i post jezik (možda u automatskom neproziran, ili u prijevodu RSS).

Mi smo to provjeriti, ali definitivno to je dobrom smjeru. Status promijenjen dobrim

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Default title without translation

Pozdrav,

Kako lijevoj izvorni naslov konca za sve jezike?
    možete koristiti 'NT' kod (nije prevedeno) u [langtitle] tag.
    ovaj tag će biti analiziran.

Primjer:
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    i moj post naslov.
    Zadnji uredio kamilkurczak; 15-12-10 na 10:30.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •