Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 28 od 28

Thread: VBET vam je potrebno

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Redu. Bio sam tamo i što mogu vam reći da ne postoji bilo koji poruka o pogrešci koja je proizvedena nakon vBET instalacije bio je fiksiran na našem poslužitelju. Većina tih pogrešaka bila je foung Google roboti u vrijeme kada je slomljen. Htaccess datoteku na vašem poslužitelju što možete sami provjeriti po datumu.

Imajte na umu da Google vam daje datum kada je pronađena pogreška i sve ono što vidite je povijesnih podataka - većina onih koji već rade ono što jednostavno možete provjeriti samo klikom na link prikazan Google. Budući da je više specifičnih:
    - HTTP pogreške - Svi su samo povijest, linkovi rade
    - U sitemap - Također povijest, svi linkovi rade i datum pokazuje da je pronađen kad je forum crasched
    - Ne slijedi - oni s vbet_lang iznutra bi trebao biti povijesni upravo sada - oni je uzrokovan vBET bug koji je već ispravljen. Ako pronađete novi kao što je ovaj (to znači s datumom nakon ažuriranja) javite nam. Vidim da još uvijek postoji neki problem s linkovima koji imaju % 20 iznutra - ja ću se pobrinuti za to danas / sutra.
    - Nije pronađen - to su neke glupe veze koje su slomljene. To nema nikakve veze s vBET, to su samo veze s nekim glup brojeve u njemu - ako ćete i dalje dobiti možete uzeti u obzir gdje su oni nalaze na vašem forumu. Isto tako dio oni izgleda kao netko igra sa vBSEO oblik na tvoj poslužitelj i obličje na datum Ja mogu ono što je kazano taj posrijedi je vrlo vjerojatan. Na taj način najvjerojatnije Google je puzanje tvoj položaj našto te je ostali vBSEO oblik za povezati uzor ( taj zašto jesu svi oni broj/ broj naslov povezati). Ja ne mogu biti sigurni o tome, ali siguran sam da to nema nikakve veze s vBET - to nisu prevedene veze.
    - Nedostupan - Samo povijest kad je forum slomljena (3dr svibnja svugdje) - linkovi rade.

Uz pretpostavku: nakon ažuriranja vam je napisao da je broj Webmaster Tools grešaka povećan 10 puta, ali ne postoji niti jedan pogreška s datumom nakon ažuriranja ...
    Također nešto više od 95% pogreške postoje povijest i veze rade tamo. Samo pogreške u Ne slijedi sekcija je uzrokovana vBET bug - većina ne bi trebalo dogoditi više. 1 pitanje još uvijek postoje, a mi ćemo voditi brigu o tome.

Molimo naučiti kako koristiti alate za webmastere i zadržati pozornost ono što tražite na - nešto stvarne ili samo povijest. To može sigurno ste puno Hart bitova Samo gleda na pogreške datumi koji pokazuje vrijeme vašeg foruma slomljen i klikom vezu provjeriti stvarni status, možete provjeriti da to nije prava stvar više i to je bio uzrokovan vaš forum krivu konfiguraciju (koja je već ispravljena).

Imajte na umu da povijesne pogreške će nestati s vremena na vrijeme u vašem Alatima za webmastere i stvarni će se pojaviti ako takva volja.

Imate li pitanja o stvarnom statusu? Ili je potrebno više objašnjenje?
    Zadnji uredio vBET; 07-05-10 na 19:10.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

1 problem i dalje postoji, a mi ćemo se pobrinuti o tome.
    Hvala vam za veliko djelo. Kada možemo očekivati da to učini?

Registracija
    Listopada 2009

To je već učinili.

To je veza koja nije radila prije: http://www.hotslot.org/ga/tags/cleop...old% 20slot.htm

Razlog je bio da se nakon preusmjeravanja URL preuzet iz "rediredted" parametar je promijenjen, a nije sposoban za ono što se očekuje do vBSEO. Imajte na umu da sam morao promijeniti način određivanja stvarne veze nakon preusmjeravanje - to je samo 1 linija koda, ali značajan. Sada smo jednostavno izrezati jezični kod od vode, umjesto da nadjačati po vrijednosti iz 'preusmjereni' parametar.

Napravila sam testove na forum i čini se rade i sada. Ipak molimo vas da su neke provjere s prevedene linkova i pratiti alati za webmastere pogreške za vrijeme. U slučaju bilo kakvih pitanja molimo Vas samo napisati - rado ćemo vam pomoći.

Također, ako naši promjena neće imati bilo neočekivano ponašanje, to će biti uključen u budućim izdanjima - ali za to moramo prvo provjerite obavlja i druge servere ponašaju na isti način na tom području.
    Zadnji uredio vBET; 08-05-10 na 03:17.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Hvala Michal,

Imate li preporuke o tome kako ja mogu dobiti moje web stranice natrag u tražilicama? Još uvijek postoji, ali je izgubio ogromnu vrijednost iz stanke. Što vbseo struktura veze koristite?

srdačan pozdrav

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Mi još uvijek primaju tona pogreške koje su još uvijek na snazi, međutim.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
    http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Svi vbet konverzije medija sekcije se vraćaju loše.

Također, gdje su ovi dolaze iz?

hotslot.org/366023421

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Mi još uvijek primaju tona pogreške koje su još uvijek na snazi, međutim.

http://www.hotslot.org/ar/media/tag/slot
    http://www.hotslot.org/ar/media/u2-slotfan

Svi vbet konverzije medija sekcije se vraćaju loše.

Također, gdje su ovi dolaze iz?

hotslot.org/366023421
    Prvo 2: to nije vBET greška - te veze ne rade u originalu - ne može raditi u prijevodu. Pronađite gdje se na vašem forumu generiraju lažne veze za medij i ukloniti one.

Posljednji nema nikakve veze s vBET-om - ne postoji jezični kod. Imajte na umu da smo podrška vBET-a - pitajte nas samo o stvarima vezanim uz vBET. Naravno, ako niste sigurni - samo pitajte

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Upozorenje: require_once (/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55
    Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home / content / h / o / t / hotslot / html / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php '(include_path ='.:/ usr/local/php5 / lib / php ') in / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php on line 55
    Forum je srušio ponovno.

Registracija
    Listopada 2009

Nemate vBET datoteke koje bi trebale biti u uključuje katalog. Netko je izbrisan i razbio svoj forum.

Molimo upload na FTP datoteke iz vBET paketa. Također, ako niste ukloniti one i ne znam tko je to, onda će biti mudar da promijenite lozinke za FTP. Te datoteke nisu nestale magično ... Ako znate tko je to - također bi bilo mudro ograničiti svoj pristup ...

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •