Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: vbSEO 3,5 Zlato i vBET

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Default vbSEO 3,5 Zlato i vBET

Michal,

Bilo koji ideja ako je bilo većih promjena s vbSEO 3,5 Gold vs RC3 i kompatibilnost s vbSEO sumnjam, ali je potrebno da biste bili sigurni da ne naiđete na probleme prilikom nadogradnje.

Vidim da se i dalje prikazuju 3.3.2 vbSEO, to će vam biti nadogradnje?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Da smo još uvijek prikazuju vBSEO 3.3.2 kako bi bili sigurni o našem forumu stabilnost. Mi ćemo testirati nove verzije vBSEO uskoro. Ja samo držati ovaj kao zadatak (kao i neke druge) za naš novi zaposlenik kako bi bili sigurni, da će on biti u mogućnosti dati podršku našim klijentima na najvišoj razini.
    Mi smo još uvijek u procesu regrutacije pa vas molimo da se strpljenje.

Možda neke od naših korisnika već je provjeriti na stvarnim, ili test forum i žele podijeliti s rezultatima?

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Pozdrav. Da smo još uvijek prikazuju vBSEO 3.3.2 kako bi bili sigurni o našem forumu stabilnost. Mi ćemo testirati nove verzije vBSEO uskoro. Ja samo držati ovaj kao zadatak (kao i neke druge) za naš novi zaposlenik kako bi bili sigurni, da će on biti u mogućnosti dati podršku našim klijentima na najvišoj razini.
    Mi smo još uvijek u procesu regrutacije pa vas molimo da se strpljenje.

Možda neke od naših korisnika već je provjeriti na stvarnim, ili test forum i žele podijeliti s rezultatima?
    Im 'koristeći 3,5 RC3 i to radi super. Ja ću bacanje na zlato verziju ovaj tjedan i neka znate.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •